Billiga domäner! .NU för 5 kr och .SE för 12 kr!

Just nu finner du oslagbara erbjudanden på domäner med Jämför-Webbhotell.se. Efter Citynetwork’s och Crystone’s pangerbjudande på .SE domäner i Februari har Binero nu återkommit med ett oslagbart erbjudande: Köp .SE domäner för endast 12 kr styck ända fram till den 27e Mars! Crystone å ena sidan har i Mars månad valt att fokusera på fantastiska priser på sina .NU adresser som nu går för endast 5 kr styck. Perfekt för er som har erat domännamn upptaget på .SE men gärna vill ha en bra, Svensk domänändelse!

Vi är just nu inne i en period med väldigt bra erbjudanden på domäner från både Crystone, Citynetwork och nu också Binero men räkna inte med att detta håller i sig – det är inte säkert att ett priskrig på domäner är gynsamt för något av företagen och priser som vi sett nu är de billigaste på många år.

Leverantör
.SE
.NU
.COM
Köp Nu
1. Crystone Domäner
59 kr
5 kr
71 kr
Köp Nu
2. Binero Domäner
12 kr
119 kr
89 kr
Köp Nu

Domäner hos Binero

Binero är Sveriges mest välkända leverantör av webbhotell och domäner och det är sannolikt att du varit i kontakt med eller till och med själv varit kund hos dem. Bland annat Sveriges Television har sina webbplatser hos dem och att de nu väljer att erbjuda .SE domäner för endast 12 kr styck är väldigt ovanligt. Passa på nu och köp din .SE adress redan idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *