Hitta billiga domäner med Jämför-Webbhotell.se! Vi jämför och listar ständigt de billigaste priserna för domäner på nätet via vår uppdaterade lista. Att starta en hemsida börjar med att man hittar ett bra domännamn – och just nu så slåss leverantörerna om att vara störst inom sina områden.

Leverantör
.SE
.NU
.COM
Köp Nu
1. Loopia Domäner
loopia domäner
9 kr
129 kr
139 kr
99 kr
Köp Nu
2. UnoEuro Domäner
unoeuro domäner
250 kr
180 kr
99 kr
Köp Nu
3. MissDomain Domäner
missdomain domäner
10 kr
10 kr
89 kr
Köp Nu

Billiga domäner hittar du alltid hos oss

Se till att vara uppdaterad med nuvarande kampanjer och REOR med vår lista! Följ också vårt nyhetsflöde för att vara säker på att du inte missar några temporära kampanjer som kommer eller pågår just nu. Hitta ditt domännamn för er hemsida redan idag!

Hur väljer man sitt domännamn?

Att välja sitt domännamn kan vara svårt men vi ger här en enkel överblick över hur du väljer ditt domännamn bäst. Först och främst är det viktigt att välja ett domännamn som avspeglar den rörelse man vill driva. Ska du lägga upp en hemsida för ett städföretag kan det t ex vara bra att välja ett domännamn med ordet ”städ” i sig, t ex www.eriksstädfirma.se. Vidare så är nästa steg att välja vilket land man vill nå ut i. Om du ska bedriva en verksamhet mot Sverige så är det bästa att använda en .SE address och finns inte en sån tillgänglig så är det bästa en .NU. Ska du däremot vända dig internationellt eller mot en annan marknad så är .COM den bästa. Finns inte .COM tillgängligt så är .NET en väldigt bra domänändelse. Samma logik gäller om du vill nå ut i övriga nordiska länder – då kan du införskaffa en .DK adress eller varför inte en .NO adress? Vill du läsa mer om just .SE domäner så rekommenderar vi att du går in på IIS.se.