Dedikerad server är något för dig som storsatsar på din lagring online. Kanske har du en väldigt stor organisation som kräver sitt utrymme med mailutrymme och annat eller så kanske du har en väldigt krävande hemsida? Isåfall är en dedikerad server något för dig.

Leverantör
Omdöme
Pris
Information
1. Inleed Dedikerad Server
inleed dedikerad server
100% egen server
Serverhallar i Falun
Bra och Svensk support
499 kr/mån
Mer info
2. FSData
dedikerad server
Servrar i Helsingborg
Miljömärkt el
Funnits sedan 1997
995 kr/mån
Mer info

En dedikerad server är vad namnet antyder: en helt egen dedikerad server bara för dina eller ditt företags ändamål. Skillnaden är att när man pratar dedikerad server så upplåter man servicen och hanteringen till en tredjepart – i det här fallet leverantörerna ovan. En dedikerad server är för dig som inte vill ha fullt ansvar över en egen server utan som vill låta säkerhet, uppkoppling och alla andra faktorer hamna i någon annans händer. Absolut den mest pålitliga och stabilaste lösningen för lagring online som finns i nuläget.

I jämförelselistan ovan hittar de bästa dedikerade servrarna enligt oss men vi tipsar alltid om att också jämföra hos andra aktörer för att vara säker på att man hittar rätt.

Vi på Jämför-Webbhotell.se rekommenderar varmt en dedikerad server för dig eller ert företag!

Hur ansöker jag om en dedikerad server?

Att börja med dedikerat är enkelt hos Jämför-Webbhotell.se. När du väljer att en tredje part tar hand om din server så är det så enkelt som att ansöka om ett webbhotell online. Du jämför de existerande leverantörna ovan och trycker sedan på läs mer knappen för att se exakt vilka villkor och priser som leverantören kan erbjuda dig. Lycka till önskar vi på Jämför-Webbhotell.se!