Det enklaste sättet att sätta igång med en egen hemsida är att använda sig av plattformen wordpress. Vilket webbhotell du väljer avgör hur enkelt det är att sätta igång. Vi rankar på denna sida de webbhotell för wordpress som gör det enklast att installera plattformen samt har bra eller riktigt bra prestanda för att driva WordPress installationer.

För gemene man är det enklaste att använda de många One-Click lösningarna som finns för att implementera WordPress. Du installerar då WordPress snabbt och enkelt på ditt webbhotell.

Webbhotell
Betyg
Pris
Erbjudande
1. Loopia Webbhotell
39 kr/mån
84 kr
Till Erbjudande
2. One Webbhotell
15 kr/mån
Till Erbjudande

Allmänt om Webbhotell för WordPress

WordPress började först som ett bloggnätverk som blev väldigt populärt. Vidare så har WordPress utvecklats till en platform för fullt dugliga hemsidor. Idag kan du sälja saker på nätet, ha din företagssida eller en enkel blogg – allting med wordpress. Vissa företag väljer att använda wordpress för delar av sin hemsida medans andra totalt integrerar den i sin sida. Hur du än väljer att göra så har wordpress både möjligheterna och musklerna till att tillgodose ditt behov i dagsläget.

Teman

En stor fördel med att använda WordPress är att du kan använda färdiggjorda teman och lätt få igång en hemsida utan att kunna särskilt mycket programmering eller design. Det finns i dagsläget en mängd hemsidor som erbjuder dig gratis teman och har du lite kunskap är det väldigt lätt att ladda hem ett tema och installera det. Du kan till och med skapa en hemsida som säljer saker, eller varför inte en helt vanlig blogg där du snyggt kan lägga upp vad du vill? Möjligheterna är oändliga och så fort du testat WordPress så kan vi lova dig – då finns det ingen återvändo. Lycka till!