Optimerat webbhotell!
Extra tjänster!
Bra Support
LÄS MER & BESTÄLL

Ballou har varit med i branschen ett bra tag. De startade sin verksamhet redan 1997 och är numera enligt sig själva den ledande leverantören av hybridmolnlösningar i Sverige, med inriktning på serverdrift. Deras datahallar är belägna här i Sverige och de har sin huvudsakliga bas i Karlskrona.

Ballous utbud av tjänster

Hos Ballou kan du enkelt söka efter, och registrera lediga domäner. Du kan givetvis även flytta befintliga domäner till dem och få den hjälp du behöver för att komma igång.

När det gäller webbhotell har de flera färdiga paket som är lämpade efter olika storlekar på hemsidor. De har alternativ som passar mycket bra för både privatpersoner, småföretag, samt större företag. Ju större paket du väljer, desto mer får du av till exempel:

  • Lagringsutrymme
  • Datorkraft (CPU)
  • Minne (RAM)
  • E-postutrymme
  • MySQL-anslutningar
  • Med mera…

I alla paket ingår massor av användbara produkter och tjänster, alltifrån support, e-postkonto, virusskydd, diverse applikationer och till och med en sitebuilder.

Omdömen om Ballou

Ballou är inte det mest välkända webbhotellet på den svenska marknaden och det finns inte jättemånga recensioner om dem på nätet. Bland de omdömen vi tittat på tycks kunderna vara delade i två läger: antingen älskar man, eller så hatar man detta webbhotell.

Det är dock svårt att få en rättvis bedömning av en tjänst utifrån några enstaka recensioner. Om något har strulat blir den negativa inställningen till företagen tydlig, medan de flesta nöjda kunderna inte har så mycket att delge.

Varför ska man välja Ballou?

Om du utöver ett webbhotell och är intresserad av olika former av molntjänster så är Ballou ett mycket intressant alternativ. De har lång erfarenhet inom detta och har flera sorters molntjänster att erbjuda.

De har samarbeten med välkända molnföretag såsom Microsoft Azure, men har även en egen infrastruktur för molnet som de kallar Biscloud.

Tack vare Ballous långa erfarenhet och breda kunskaper inom denna typ av tjänster kan de också erbjuda mycket support inom detta område. Om du är redo att börja förflytta delar av verksamheten ut på molnet kan Ballou webbhotell vara mycket bra alternativ.

Supporten hos Ballou är välfungerande och de återkommer snabbt när du har ett ärende. För företag med särskilt stora behov av support finns dessutom möjlighet till ett särskilt avtal för tillgång till servicejour dygnet runt, alla dagar i veckan.

Sammanfattning

Allt som allt är Ballou ett välfungerande webbhotell med många intressanta extratjänster tillgängliga. De ligger bra till i prisnivå och är ett väldigt bra alternativ för såväl privata som företagskunder.

 

Optimerat webbhotell!
Extratjänster!
Bra support!
LÄS MER & BESTÄLL