Dedikerad server är något för dig som vill satsa på din säkerhet och din lagring på nätet. Kanske har du en väldigt stor organisation som kräver sitt utrymme med mailutrymme och annat eller så kanske du har en väldigt krävande hemsida? Isåfall är en dedikerad server något för dig. D får stor och säker flexibilitet med en dedikerad server! Här listar vi de bästa leverantörerna av dedikerade server i Sverige!

Leverantör
Omdöme
Pris
Information
1. Miss Hosting 
 Bästa val! 
Snabb server
Bäst support
1290 kr/mån
Mer info
2. Inleed Dedikerad Server
inleed dedikerad server
100% egen server
Serverhallar i Falun
Bra support
499 kr/mån
Mer info
3. FSData

dedikerad server

Servrar i Helsingborg
Miljömärkt el
Funnits sedan 1997
1495 kr/mån
Mer info

Egen server – Dedikerad till dig!

En dedikerad server är vad namnet antyder: en helt egen dedikerad server bara för dina eller ditt företags ändamål. Skillnaden är att när man pratar dedikerad server så upplåter man servicen och hanteringen till en tredjepart – i det här fallet leverantörerna ovan. En dedikerad server är för dig som inte vill ha fullt ansvar över en egen server utan som vill låta säkerhet, uppkoppling och alla andra faktorer hamna i någon annans händer. Absolut den mest pålitliga och stabilaste lösningen för lagring online som finns i nuläget.

I jämförelselistan ovan hittar de bästa dedikerade servrarna enligt oss men vi tipsar alltid om att också jämföra hos andra aktörer för att vara säker på att man hittar rätt. Vi på Jämför-Webbhotell.se rekommenderar varmt en dedikerad server för dig eller ert företag! Vi är en oberoende sajt, som ger tips och råd utifrån egna erfarenheter och upplevelser av Internet och alla dess möjligheter.

Fördelar med dedikerad server

En dedikerad server är många gånger det bästa alternativet när du skall skaffa dig stor säkerhet, stabilitet och flexibilitet med din sajt, din e-post, ditt spelande, ditt företag, dina applikationer och behöver ha det bästa av en hyrlösning. Här listar vi några av alla de fördelar du får med en dedikerad server:

 • Mycket hög tillgänglighet
 • Enorm snabbhet
 • Stor säkerhet
 • Bäst strömförsörjning
 • Stor flexibilitet
 • Lagra alla sorters filer du kan tänka dig
 • Vilka program som helst
 • E-postserver
 • Spelserver
 • Företagsserver
 • Massor av bandbredd
 • Enkel uppgradering
 • Trygg och säker lagring av dina filer

Bast dedikerad server

Kostnadseffektiv dedikerad server

Det är riktigt kostnadseffektivt med en egen dedikerad server ifall du jämför med att äga din egen server och sköta den med allt vad det innebär. Då är det mycket bättre ekonomiskt att du hyr en dedikerad server hos ett hostingföretag. Då får du alla fördelar denna lösning ger till ett bättre pris. Du får service, bäst strömförsörjning och säkerhet till lägsta pris. Passa på att skaffa dig en effektiv och billig lösning med hög säkerhet till dig och ditt företag!

Hur ansöker jag om en dedikerad server?

Att börja med dedikerat är enkelt hos Jämför-Webbhotell.se. När du väljer att en tredje part tar hand om din server så är det så enkelt som att ansöka om ett webbhotell online. Du jämför de existerande leverantörerna ovan och trycker sedan på läs mer knappen för att se exakt vilka villkor och priser som leverantören kan erbjuda dig. Lycka till önskar vi på Jämför-Webbhotell.se!