Simply.com är ett webbhotell med sin bas i Danmark. Tidigare hette webbhotellet UnoEuro men företaget valde att byta namn under våren 2020. Mycket på grund av att kunderna hade svårt att båda uttala och stava till det gamla namnet och det var svårt att komma ihåg namnet för varumärket.

Som företag har de varit verksamma sedan 2004 och är ett väletablerat företag med kunder från en mängd olika länder. Deras hemsida är tillgänglig på danska, engelska och svenska. Alla deras servar ligger i ett, enligt dem själv, toppsäkert datacenter i Danmark. Där har de till exempel 24 timmars bevakning, och moderna lösningar för kyla, brandsäkerhet och annan utrustning som tillgodoser säkerhet och funktion av deras webbhotell.

Simply.com Bäst domänhantering!
Modernt webbhotell!
Bra support!
LÄS MER & BESTÄLL

 

Hos Simply.com kan du enkelt söka och boka domäner, samt beställa webbhotell med flera olika alternativ efter önskemål. Deras erbjudanden sträcker sig från möjligheten att enbart boka domännamn, till paketlösningar för större företag. De paket som finns att välja mellan är:

  • Endast domän – Boka ett eller flera domännamn.
  • Basic Suite – Billigt alternativ, för till exempel privatpersoner eller företag i uppstart.
  • Standard Suite – Något mer påkostat alternativ med till exempel mer webbutrymme, utökat minne, med mera.
  • Pro Suite – Mer utrymme, mer minne, möjlighet till flera databaser. Mer av det mesta helt enkelt.
  • Enterprise Suite – Det mest påkostade paketet med stora möjligheter för webbutveckling för större verksamheter.

Produkter och tjänster

Med ett webbhotell hos Simply.com får du alla tjänster och produkter du kan förvänta dig av ett modernt webbhotell. Du får tillgång ett antal e-post adresser, olika många beroende på vilket paket du valt. De har en aktiv kundtjänst och du kan få hjälp med diagnostik av din hemsida om något skulle strula.

Hos Simply.com finns en tjänst som kallas ”Domänninja” där de annonserar ut danska domännamn som just har utgått och numera är lediga. Detta kan vara intressant för utvecklare som riktar sig mot en dansk publik, då det kan finnas många intressanta domäner till förfogande.

De erbjuder bra bandbredd, enkel en-klicks-installation av WordPress, gott om webbutrymme och håller en relativt låg prisnivå.

Omdömen

På nätet finns gott om fina omdömen av Simply.com och deras tjänster. På Trustpilot finns ständigt aktuella recensioner med högt betyg och kundnöjdheten är väldigt hög överlag. Även deras support får goda omdömen och de är dessutom aktiva och svarar regelbundet på folks synpunkter och frågar i recensionerna.

Slutsatser

Simply.com erbjudanden är prisvärda och de tycks hålla vad de lovar. En stabil och välfungerande webbhotelltjänst, med lång erfarenhet i branschen och många nöjda kunder. Om du har en verksamhet riktad mot Europa, Skandinavien eller ännu mer specifikt mot Danmark, är Simply.com sannolikt ett väldigt bra alternativ att använda som webbhotell.

Simply.com Bäst domänhantering!
Modernt webbhotell!
Bra support!
LÄS MER & BESTÄLL

Frågor och svar om Simply.com

Är Simply.com bra?

Ja, Simply.com har övervägande bra och utmärkta omdömen på Trustpilot. Deras kunder är speciellt nöjda med deras snabba, duktiga och professionella support och kundtjänst, deras pålitliga tjänster och deras bra priser.

Har Simply.com bra support?

Ja, Simply.com erbjuder telefonsupport till sina kunder. Man kan även kontakta supporten över e-post. De har även en hjälp-portal där de samlat guider och svar på vanliga frågor.

Vad kostar webbhotell hos Simply.com?

Simply.com är ett av de billigaste webbhotellen på marknaden, från 10 kronor i månaden. Här hittar du fler billiga webbhotell som vi rekommenderar.

Är Simply.com bra för WordPress?

Ja, Simply.com är ett bra webbhotell om man använder WordPress. De erbjuder optimerad WordPress-hosting, snabb och enkel installation och support som är kunniga inom WordPress.

Vad erbjuder Simply.com?

Simply.com erbjuder webbhotell-lösningar, domäner, e-post och en rad olika tilläggsprodukter. Läs mer om Simply.com och vad de erbjuder på vår sajt.