loopia Bäst domänhantering!
Bra support!
Störst i Sverige!
LÄS MER & BESTÄLL

Loopia är ett av Sverige största och bästa webbhotell med tusentals privatkunder och företagskunder. Här har du att göra med ett stort och stabilt företag, vilket kan vara tryggt att veta. Loopia är nämligen en del av Visma som själva använder Loopia som hostingpartner.

Sveriges bästa webbhotell

Loopia har fått flera utmärkelser för sina tjänster och bland annat utsetts till Sveriges bästa webbhotell. De senaste åren har Loopia jobbat hårt med att effektivisera och automatisera infrastrukturen och det märks. Det är ett mycket effektivt gränssnitt där du själva kan hantera en stor del av dina ärende. Det är mycket skönt att kunna sköta administrationen utan att behöva ringa webbhotellet varje gång. Domänhantering Loopia DNS är outstanding, med möjligheter att överlåta och sälja domäner med hjälp av bankid – inga mer blanketter.

Loopia grundades redan 1999 och har sedan dess haft en stor marknadsandel på den svenska marknaden. Majoriteten av de system Loopia har är egenutvecklade med syfte att vara det ledande webbhotellet.

Loopia erbjuder idag olika lösningar inom webbhotell. Har du behov av mer kraft och frihet kan du även köpa en Virtuell Privat Server (VPS). Många som handlar och köper med domännamn väljer att köpa tjänsten Loopia DNS. Den ingår dock när man beställer webbhotell.

Bästa kundsupporten

Kundsupporten är något som Loopia satsar hårt på. Man har uttalat att man har den bästa supporten och man kallar sina servicetekniker för superhjältar. Det är en personlig service med långa öppettider. Du väljer själv hur du vill kontakta supporten – via chatt, telefon eller e-post.

Hos Loopia kan du enkelt skapa en egen hemsida. Du kan själv välja om du vill använda Loopia Sitebuilder eller något av de mer kända CMS som WordPress eller Joomla. Oavsett vad du väljer och om du kör en blogg, hemsida eller webbshop så får du en stabil driftmiljö, daglig backup och fritt antal e-postadresser.

Omdöme om Loopia

Vi rekommenderar Loopia för alla som värdesätter service och kvalitét och är beredda att betala ett par tior extra för det. Det är ett större företag som driver det webbhotellet varför det finns många rutiner och processer på plats. Det kan ibland kännas omständigt men det ger också en trygghet i form av att ingen obehörig kan komma åt din webbplats och göra otillåtna ändringar.

Fakta om Loopia

loopia Bäst domänhantering!
Bra support!
Störst i Sverige!
LÄS MER & BESTÄLL
Kontakta Loopia
 www.loopia.se
 support@loopia.se
 021 – 12 82 22
 Loopia AB
 Kopparbergsvägen 8
 722 13 Västerås
Info om Loopia
Grundat: 1999
Org nr: 556633-9304
Alla bolag
Webbhotell, domännamn, VPS, LoopiaDNS och WordPress.
 

Frågor och svar om Loopia

Är Loopia bra?

Ja, Loopia har övervägande positiva omdömen på Trustpilot. Deras kunder är extranöjda med Lopias support som är kunnig och engagerad, och deras pålitliga och lättanvända tjänster.

Varför ska jag välja Loopia?

Loopia anses vara ett av de bästa webbhotellen i Sverige. De erbjuder bra och pålitliga tjänster tillsammans med en lyhörd och kunnig kundsupport. Läs mer om varför vi rekommenderar Loopia på vår sajt.

Vad kostar webbhotell hos Loopia?

Ett webbhotell hos Loopia kostar från 39 kronor i månaden under det första året. Då får du 75 GB lagring, fritt antal e-postadresser, backup och mycket mer.

Har Loopia bra support?

Ja, Loopia har en kundsupport som finns tillgänglig över telefon, chatt och e-post på både vardagar och helger. Deras support hyllas av många av deras kunder.

Är Loopia bra för WordPress?

Ja, Loopia är ett bra webbhotell för WordPress. WordPress ingår i alla Loopias webbhotellpaket vilket gör det extra enkelt att komma igång med sin WordPress-sajt med Loopia.