Den bästa plattformen för att starta en ny blogg är helt klart WordPress! Vi kan prata oss varma för detta fina publiceringsverktyg med alla fina funktioner hur länge som helst och vi skall se om vi kan förmedla de bästa funktionerna och fördelarna med WordPress som blogg här i denna artikel. Du kan starta egen blogg med hjälp av WordPress med hjälp av de webbhotell här nedan. De har One-click-installer, så du snabbt kan komma igång:

Webbhotell
Betyg
Pris
Erbjudande
1. Miss Hosting Webbhotell
10 kr/mån
29 kr
Till Erbjudande
2. Loopia Webbhotell
72 kr/mån
84 kr
Till Erbjudande
3. One Webbhotell
20 kr/mån
Till Erbjudande
4. FS Data Webbhotell
149 kr/mån
Till Erbjudande
5. Surftown Webbhotell
25 kr/mån
Till Erbjudande
6. Inleed Webbhotell
19 kr/mån
Till Erbjudande
7. Webbdo Webbhotell
9 kr/mån
49 kr
Till Erbjudande
10. Seven Star Webbhotell
49 kr/mån
129 kr
Till Erbjudande

Snygg blogg med WordPress

Som vi nämnde här ovan, så är det både enkelt och går snabbt att starta en egen blogg med hjälp av ett webbhotell, en-klicks-installation och en bra domän som passar dig och ditt företag! WordPress gör att det är enkelt även för dig som är nybörjare vad gäller hemsidor och bloggande. Förr var det lite bökigt att komma igång med nya sajter även om du var van, men numera är det så enkelt!

Vi brukar säga att man behöver bara 15 minuter från det att man sätter sig ner och tänker på ett nytt domännamn, tills man har en ny sajt ute på Internet. Då kan du börja skapa en snygg och välfungerande sajt, blogg eller webbshop!

Med hjälp av WordPress kan du skapa snygga sajter inom alla områden numera. Förr vad det enbart ett bloggverktyg, men numera kan du skapa alla former av sajter på nätet med hjälp av WordPress. Vi älskar verkligen detta fantastiska publiceringsverktyg!

WordPress blogg

Många av de som använde och använder WordPress idag har skapat sig en blogg med hjälp av denna enkla och snygga plattform. Den är verkligen perfekt att skapa en ny blogg med och du publicerar snabbt och enkelt dina inlägg på löpande band med hjälp av WordPress.

På insidan av WordPress, så skriver man som i ett Word dokument och sedan publicerar man detta ut på nätet med hjälp av ett par klick. Du lägger snabbt till bilder, textmassa, videos, kalender, ja allt du kan tänka dig via något av alla de fina och smarta plugins som finns tillgängliga för WordPress. WordPress är öppen kod, så det finns otaliga plugins, teman och annat som du kan använda dig av för att snygga upp och göra din blogg till den perfekta sajten för dig och dina behov!

Starta WordPress blogg

WordPress hemsida

Du kan självklart använda din WordPress installation till att skapa en statisk hemsida, som fyller sitt syfte för dig som tex företagare. Många skapar enkla och välfungerande hemsidor med hjälp av WP. Man väljer ett snyggt och passande tema till den nisch eller bransch man arbetar i och sedan sätter man upp en hemsida med mellan 5-10 sidor.

Detta är vanligt bland mindre företag och då passar WordPress perfekt! Antingen gör man det själv eller så tar man hjälp av någon firma som arbetar med WordPress som gör det åt en. Du kan verkligen skapa bra och välfungerande stora och små hemsidor med hjälp av WordPress. Dessa är enkla att uppdatera eller bygga ut vid behov.

WordPress webbshop

När WordPress lanserades var det nästan ett rent bloggverktyg kan man säga men numera kan du som vi visat här i artikeln bygga vilken sajt som helt med detta flexibla och perfekta publiceringsverktyg. Vi har själva byggt ett flertal olika webbshoppar med hjälp av WordPress och man installerar då ett eller ett par olika plugins som skapar en webbshop inne på din sajt.

Det finns ett par riktigt bra plugins för att skapa webbshop och de fungerar nästan på samma sätt. Det skiljer lite vad gäller funktioner och hur pass djupt du kan gå vad gäller detaljer i din webbshop. Många av de webbshoppar du vanligtvis handlar i drivs med hjälp av WordPress.

WordPress SEO

När man skall synas på nätet med sin sajt, så är WordPress ett av de mest sökmotorvänliga publiceringsverktygen helt klart! Google tenderar till att ranka WordPress sajter högt i sin sökmotor och detta gör att du kan synas bättre samt skapa fler affärer via din sajt ifall du är företagare eller driver en webbshop.

Det finns ett par riktigt bra plugins för att skapa riktigt bra sökmotoroptimering inne i WordPress och dessa hjälper dig att fixa så att du syns bra hos tex Google. De guidar dig i inläggen kan man säga, så att du skapar inläggen med så bra SEO som möjligt. Enkelt förklarat.

Allt är enkelt och går snabbt med WordPress tycker vi här på Jämför-Webbhotell.se och det är det perfekta verktyget för att skapa snygga bloggar, webbshoppar och hemsidor! Passa på att skapa dig en ny blogg nu direkt!