EgenSajt är ett svenskt webbhotell som varit verksamt sedan 2007. De erbjuder webbhotellslösningar för privatpersoner samt små och stora företag. En sak som sticker ut med EgenSajt, är att de har en egen plattform som de tagit fram och utvecklat, med ”open source”, alltså öppen källkod. De har fokuserat på att göra sin plattform så effektiv och användarvänlig som möjligt, med en prisvärd service som är stadig och pålitlig. EgenSajt kan stoltsera med att vara det enda svenska webbhotell som kan erbjuda: ”Apache 2.4 event, i samband med PHP-FPM, Varnish, Memcached och Redis”, vilket är teknisk information kring hur deras servrar fungerar.

egensajt Intuitiv kontrollpanel!
Optimerat webbhotell!
Bra support!
LÄS MER & BESTÄLL

En annan viktig del i vad som får EgenSajt att sticka ut, är att de använder sig av resursanpassade avtal när du använder deras tjänster. Det innebär i praktiken att du bara behöver betala för precis de resurser du faktiskt använder. Det är vanligt att man köper paket som går utöver vad som faktiskt behövs, så denna lösning är smart i det avseendet.

 

EgenSajts tjänster

Hos EgenSajt kan du, precis som hos de flesta webbhotell, enkelt och smidigt köpa domännamn som du sedan styr via kontrollpanelen på plattformen.

Det viktigaste är förstås webbhotellet, där de erbjuder hotell med många användbara tjänster, till exempel:

  • Sidbyggare – Med den kan du till exempel enkelt skapa en egen internetbutik med mera.
  • WordPress Installer – Gör det enkelt att komma igång med WordPress.
  • E-post med spamskydd – Daglig säkerhetskopiering.
  • DNS och domänhantering – Gör det smidigt att hantera flera domäner.
  • Användarvänlig och välutrustad kontrollpanel – För enkel administration av hemsidor, fakturor och dina konton med mera.
  • Tillgänglig support via telefon, e-post eller inbyggt i kontot på plattformen – EgenSajt har dessutom en databas med svar på många vanliga frågor du kan tänkas leta efter.

Utöver sin webbhotellservice, erbjuder EgenSajt även en tjänst som webbyrå. Denna tjänst riktar sig till dig som behöver hjälp med att få upp en väldesignad och funktionell hemsida. Hemsidorna är i första hand utformade i WordPress.

Omdömen om EgenSajt

EgenSajt har överlag ett väldigt gott rykte bland svenska webbutvecklare och deras webbhotell har många positiva omdömen från kunder genom åren. Framförallt tycker deras kunder att de är ett välfungerande och prisvärt webbhotell, samt att de har en bra och lättillgänglig support som många uppskattar.

Betalningsmodellen passar inte nödvändigtvis alla, eftersom den är lite annorlunda strukturerad än de flesta paketlösningar som brukar förekomma. Därför är det bra att ha lite kunskap om till exempel hur mycket data din hemsida kommer att kräva, hur mycket utrymme och så vidare, för att kunna avgöra om EgenSajt är det bästa valet för dig.

egensajt Intuitiv kontrollpanel!
Optimerat webbhotell!
Bra support!
LÄS MER & BESTÄLL