För dig som har tagit steget att driva en mer krävande hemsida så är en virtuell server, en VPS, något du bör kolla på. Virtuella Servrar erbjuds av vissa företag och det går i praktiken ut på att man delar på dedikerade servrar för att få en mer stabilare lagring än med ett vanligt webbhotell. Man får stabilitet, flexibilitet och hög säkerhet! Läs mer:

Leverantör
Omdöme
Pris
Information
1. Miss Hosting Webbhotell
Bäst alternativ!
 Uppgradera snabbt!
 Billigast pris!
36 kr/mån
99 Kr
Till Erbjudande
2. Inleed VPS
inleed virtuell server
Backup 2 gånger per dag
Telefontid 09 – 21
Servrar i Falun
199 kr/mån
Mer info
3. FS Data VPS
fs data virtuell server
Flexibelt & Skalbart
Miljömärkt
Optimerade hårdvarulösningar
199 kr/mån
Mer info
4. Loopia VPS
virtuell server
Isolerad miljö
Daglig backup
Sveriges största hostingleverantör
249 kr/mån
Mer info

Vad är en VPS, virtuell server?

En virtuell server (även kallad VPS, Virtual Private Server eller VDS) är som ett webbhotell på stereoider. Följaktligen gör detta också att kostnaden går upp, men bedriver man en hemsida som drar in pengar på ett eller annat sätt är detta en väldigt liten kostnad.

Numera finns det dock riktigt bra leverantörer av VPS och Miss Hosting ligger helt klart i det lägre prisläget! Kolla in dem när du vill skaffa dig en stabil och säker VPS till marknadens just nu bästa priser! Du kan klicka dig vidare i listan här ovan för att läsa mer om deras och de andra leverantörernas erbjudande!

Högre säkerhet med VPS

Vad som också är värt att poängtera är att en virtuell server är betydligt säkrare än vanliga webbhotell där du oftast får en väldigt ojämn erfarenhet av din lagring. Oftast finns det också bättre säkerhet och kontroll på virtuella servrar då företagen vet att dessa servrar kräver en högre nivå av säkerhet.

Du kan även bestycka din virtuella server med flera program, filer och egna applikationer som inte alls går att göra med ett vanligt webbhotell, där du endast kan hosta dina egna sajter. Med en VPS får du en helt annan säkerhet för dig, ditt företag och dina filer.

Hur börjar jag med en Virtuell Server?

Eftersom att Virtuella Servar är mer dynamiska än dedikerade servrar så ser priserna lite annorlunda ut. Du betalar nämligen bara för det du behöver (alltså betalar du mer eller mindre beroende på hur mycket utrymme du vill använda). Detta är en perfekt mellanlösning för dig som är ute efter att ta ditt företag till nästa steg.

Behöver du ytterligare stabilitet och utrymme är dedikerad server något för dig. För att få mer info om erbjudanden just nu så tryck på läs mer under den virtuella servern som du tycker passar dig. Vi önskar dig lycka till och vet att din lagring kommer vara säkrare och stabilare i framtiden! Läs mer om dedikerad server här!

Virtuell server VPS

Fördelar Virtuell server

Det finns som du säkert förstår en hel del fördelar med en VPS ifall du jämför med ett vanligt webbhotell. Vi skall här nedan se på några av alla dessa fördelar du får med en VPS:

 • Hög säkerhet
 • Bra tillgämglighet
 • Stor bandbredd
 • Använda som e-postserver
 • Använda som spelserver
 • Ta egna backuper
 • Brandvägg
 • Bättre support
 • Bättre strömförsörjning
 • Mycket bättre skydd mot virusangrepp
 • Billigare än en dedikerad server
 • Hosta mängder med egna sajter
 • Skapa bra och tillförlitlig SEO hosting

VPS till nästa nivå

Nu har du sett en del av alla de fördelar du får med en VPS, virtuell server. Vill du kunna lagra andra filer på ett säkert sätt, så är en VPS en bra väg att ta. Håller du på att växa ur ditt webbhotell, då är VPS nästa steg så att säga. Bättre pris än en dedikerad server.

Du får en helt annan säkerhet med en VPS. Passa på att kolla in de erbjudanden som vi visar här ovan i listan! En Virtuell server är en bra investering för dig och ditt företag. Lycka till med din nya VPS!