misshosting Nöjda kunder!
Prisvärt webbhotell!
Bra kundservice!
LÄS MER & BESTÄLL

Miss Hosting är ett relativt nytt webbhotell på den svenska marknaden. Man är en del av Miss Group och har huvudkontor i Stockholm. Att webbhotellet är en del av en stor koncern är bra. Det ger trygghet och visar att det finns finansiella muskler bakom satsningen.

Miss Hosting paket

Miss Hosting erbjuder allt ifrån webbhotell, domännamn, e-post och en rad olika verktyg att skapa hemsidor med.  Webbhotellet Miss Hosting låter nya kunder få ett webbhotell för fantastiska 10 kronor. Det är ett av marknadens lägsta priser för webbhotell och ett fantastiskt erbjudande för att prova på Miss Hosting. Förutom att det är ett billigt webbhotell för du hela 45 dagars öppet köp. Är du inte nöjd med Miss Hosting får du pengarna tillbaka.

Kundernas omdöme

Kundernas omdöme om Miss Hosting är positiva. Webbhotellet får höga betyg av sina kunder för den snabba och kunniga supporten, det enkla användargränssnittet och att det är så lätt att komma igång med sin egen hemsida.

Miss Hosting WordPress

Miss Hosting är ett webbhotell som grundades 2014 och där  man lagt stora resurser för att kunna sätta enkelheten i fokus. Det ska helt enkelt vara lätt att bli kund och enkelt att förbli en kund. Hos Miss hosting kan du köpa webbhotell och domäner till riktigt låga priser. De har marknadens bästa priser vad gäller både Webbhotell, domäner samt VPS.

Backup varje natt

De låga priserna till trots så erbjuder Miss Hosting ett rad tjänster kostnadsfritt för alla sina kunder. Bland annat så gör de back-up på allt varje natt, perfekt om du råkar klicka på fel ställe eller raderar något. Dessutom finns tekniker på plats dygnet runt och övervakar driften av din hemsida så att internetbesökare världen över ska kunna komma åt din webbplats.

Företaget har också en hängiven support som tar tid att verkligen hjälpa till med dina problem. Dessutom har du en unik 45 dagar öppet köp ifall Miss Hosting inte skulle motsvara dina förväntningar.

Snabba laddtider

Webbhotellet är del av en större serveranläggning i Stockholm, vilket innebär att besökare från hela Sverige snabbt kan komma åt din webbplats. Webbhotellet har valt att satsa på den användarvänliga kontrollpanelen C Panel som används av många webbhotell världen över och anses vara den mest lättarbetade.

Tre webbhotellspaket

Miss Hosting har tre olika webbhotellspaket att välja mellan. För privatpersoner som är ute efter något lite billigare finns paketet Basic som är ett riktigt prisvärt paket för en hemsida eller blogg.  De större paketen Professional och Ultimate är webbhotellspaket där du kan lägga till flera domäner och databaser och du dessutom har väldigt mycket diskutrymme.

Det är lösningar som passar perfekt för företag eller privatpersoner med högre krav. Du har även möjlighet att få upp till 256 MB minne för PHP hos Miss Hosting, vilket innebär att du kan köra tunga webbapplikationer såsom e-handelsbutiker. Det är enkelt att rekommendera Miss Hosting. Vi använder oss av detta webbhotell för flera av våra egna sajter!

Vad passar dig?

Miss Hosting erbjuder allt ifrån enklare webbhotell till kraftfulla hostinglösningar. Vad sägs om en egen Virtuell Privat Server (VPS) eller möjligheten att köpa till IP-adresser från över 110 unika C-nät. Perfekt för SEO-hosting om du har flera webbsajter och vill förbättra din sökoptimering.

Har du ännu högre krav är troligtvis en dedikerad server en bra lösning för dig. Då har du en server helt för dig själv och delar inte kapaciteten med någon annan.

Trots allt är webbhotell det bästa alternativet för majoriteten av användare. Du kan välja mellan tre olika webbhotellspaket och alla innehåller obegränsat med trafik, möjlighet att installera de vanligaste webbapplikationer (cirka 150 programvaror), 99,9 % upptid, databas (MySQL) och obegränsat med e-postadresser.

Omdöme om Miss Hosting

Vår erfarenhet från Miss Hosting är att man få extremt mycket för pengarna. Webbhotellet funkar mycket bra och är mycket enkelt att jobba med. Kundsupporten är hjälpsam och svarar mycket snabbt. Vi kan rekommendera Miss Hosting för alla som är ute efter ett prisvärt webbhotell.

Fakta om Miss Hosting

miss hosting Nöjda kunder!
Prisvärt webbhotell!
Bra kundservice!
LÄS MER & BESTÄLL
Kontakta Miss Hosting
www.misshosting.se
08 – 52 52 73 00
MissDomain Group AB
NORRA STATIONSGATAN 93
Stockholm
Info om Miss Hosting
Grundat: 2007
Org nr: 556732-5336
Alla bolag
Webbhotell, domännamn, VPS och dedikerad server.