Kinsta logotyp Managed WordPress Hosting
Proffs på WordPress
Support 24/7!
LÄS MER & BESTÄLL

Kinsta är en plattform för WordPress-hosting som har funnits sen 2013. Grundarna har lång erfarenhet av WordPress-utveckling och ville skapa en pålitlig plattform för WordPress-hostig med fokus på ny teknik, säkerhet, stabilitet och snabbhet. Kinsta har idag kontor över hela världen i bland annat Los Angeles i USA, London i Storbritannien och Budapest i Ungern. 

Företag som Trip advisor, General Electric och Buffer använder Kinsta. 

Managed WordPress hosting

Managed WordPress hosting gör det möjligt att driva en hemsida utan att behöva hantera vissa delar av sin hemsida själv. Hostingen står Kinsta för, vilket betyder att de håller koll på att din hemsida fungerar som den ska. 

Managed WordPress hosting innebär även att företaget som hostar din hemsida är proffs på WordPress. Deras plattform är dessutom utformad specifikt för WordPress-hemsidor. 

Hostingpaket hos Kinsta

Kinsta erbjuder en rad olika paket som är anpassade för olika stora hemsidor eller företag. Alla deras paket innehåller support från deras team av experter på både WordPress och Kinas plattform, ett nätverk med hög säkerhet, brandväggar och backups, en kraftfull kontrollpanel med många funktioner som är lätt att använda, möjligheten att välja datacenter till sin sajt (de har Google Cloud-plattformar i bland annat Belgien, Frankfurt, London och Zürich), och gratis flytt av din sajt till Kinsta. 

Kinstas kontrollpanel ger en bra överblick över ens hemsidor, och möjligheten att styra och anpassa dem. Den finns dessutom tillgänglig på 12 olika språk. 

Deras minsta paket, Starter, kostar 30 amerikanska dollar i månaden och är perfekt för mindre hemsidor eller personliga bloggar. I paketet ingår bland annat en WordPress-sida, stöd för 20 000 besök i månaden och 10 GB SSD lagring. 

De erbjuder fyra Business-paket, Business 1, Business 2, Business 3 och Business 4. Med Business-paketen kan man välja mellan 5 till 40 WordPress-sidor, stöd för 100 000 till 600 000 besökare varje månad, och mellan 200 GB och 500 GB lagring. Business-paketen kostar mellan 100 och 400 dollar i månaden, beroende på vilken storlek man väljer. 

Kinastas största och mest avancerade paket kallas Enterprise och finns i fyra olika storlekar, Enterprise 1, Enterprise 2, Enterprise 3 och Enterprise 4. Enterprise 1 ger 60 WordPress-installationer, stöd för 1000 000 besökare varje månad, och 100 GB lagring. Det absolut största paketet, Enterprise 4, ger 150 WordPress-installationer, stöd för 3000 000 besök varje månad och 250 GB lagring. Det billigaste Enterprise-paketet kostar 600 amerikanska dollar i månaden, och det dyraste kostar 1 500 amerikanska dollar i månaden. 

Support

Kinsta har ett Resource Center, eller stödcentrum, där de tillhandahåller information och guider om WordPress och Kinsta. De har till exempel listor med de bästa tilläggen till WordPress, guider till hur man tar bort kommentarer från sin WordPress-hemsida, och guider till hur man får sin hemsida att bli ännu lite snabbare. 

Under Knowledge Base svarar de på vanliga frågor och hjälper användaren att felsöka. 

Om man vill ha direktkontakt med Kinsta erbjuder de chatt-support alla dagar i veckan, 24 timmar om dygnet, via deras plattform MyKinsta.