Hostup är ett webbhotell med stort fokus på kvalitativa tjänster, kundnöjdhet, säkerhet och miljötänk. Hostups datacenter ligger i Stockholm – vilket gör webbhotellet till ett bra alternativ för dig som i första hand är verksam i Sverige. Deras servrar drivs av grön energi från 100 % förnybara energikällor. 

Hostup är ett svenskt webbhotell som grundades 2019. Enligt företaget själva har de över 4 000 nöjda kunder, hostar 5 000 domäner och har en 100 % drifttid under det senaste halvåret. Det låter inte dåligt – vi gör en djupdykning i HostUps webbhotelltjänster. Svenskt webbhotell

Stort utbud

LÄS MER  

0 kr/mån

59 kr/mån

Produkter och tjänster

Hostup har ett stort utbud av tjänster inom hosting och webbhotell. Här kan man utan problem skaffa allt från domän till server eller webbhotell till sin hemsida.

Hosting och webbhotelltjänster

Hos Hostup erbjuds tre olika varianter på webbhotell: Webbhotell, Webbhotell WordPress och WooCommerce Webbhotell. Alla tre varianter erbjuder helhetslösningar. 

Om man inte hittar ett färdigt paket som matchar ens behov kan man skräddarsy en lösning.

Webbhotell

Hostup har tre olika färdiga webbhotellpaket man kan välja mellan. Start är ett bra alternativ för den lite mindre hemsidan, Företag passar en hemsida med mer trafik, och Obegränsat passar den som har flera hemsidor med mycket trafik. 

StartFöretagObegränsat
50 GB webbutrymme100 GB webbutrymme200 GB webbutrymme
Obegränsat med webbplatserObegränsat med webbplatserObegränsat med webbplatser
Obegränsad trafikObegränsad trafikObegränsad trafik
2 GB RAM4 GB RAM8 GB RAM
8 CPU-kärnor8 CPU-kärnor8 CPU-kärnor
Inkl. 1 SSL-certifikatInkl. 1 SSL-certifikatInkl. 1 SSL-certifikat

Webbhotell för WordPress och WooCommerce

Även för WordPress och WooCommerce erbjuder Hostup tre anpassade paket. WordPress-lösningarna ger tillgång till en kundtjänst som är experter på WordPress och flera funktioner som är skräddarsydda för publiceringsverktyget. 

StartFöretagObegränsat
50 GB webbutrymme100 GB webbutrymme200 GB webbutrymme
Obegränsat med webbplatserObegränsat med webbplatserObegränsat med webbplatser
Obegränsad trafikObegränsad trafikObegränsad trafik
2 GB RAM4 GB RAM8 GB RAM
8 CPU-kärnor8 CPU-kärnor8 CPU-kärnor
Inkl. 1 SSL-certifikatInkl. 1 SSL-certifikatInkl. 1 SSL-certifikat

VPS

En virtuell server ger flexibilitet, mångsidighet och kraft. Denna typ av server passar lite mer krävande hemsidor, hantering av affärsapplikationer eller som spelserver.

HostUps VPS finns i åtta olika storlekar:

Kundtjänst och hjälp

Hos Hostup får man hjälp av svensktalande support via antingen chatt, mejl eller röstsamtal via datorn. Under kundtjänstens öppettider kan man räkna med att få svar inom några minuter på chatten – de har dock inte öppet dygnet runt.

Utöver dessa kontaktvägar så erbjuder Hostup ett stort Support-arkiv med guider och artiklar. 

Kundernas omdöme

Hostup har överlag positiva omdömen på sajten Trustpilot. Av 47 omdömen har 92 % gett företaget 5/5 stjärnor. I snitt har Hostup 4,7/5, Utmärkt, i betyg hos Trustpilot. 

Det kunderna lyfter fram som positivt är den duktiga supporten och de lättanvända tjänsterna. Det som lyfts fram som negativt är att företaget i nuläget saknar telefonsupport.

Fördelar och nackdelar

Fördelar

  • Brett utbud av tjänster 
  • Specialanpassade webbhotell för WordPress
  • Datacenter i Sverige
  • Svensktalande support
  • Möjlighet att skräddarsy sin hostinglösning
  • 1 klick-installation av över 250 applikationer
  • Enkel kontrollpanel med cPanel

Nackdelar 

  • Ingen telefonsupport
  • Supporten är inte öppen 24/7

Vårt omdöme av Hostup

Hostup är ett riktigt bra webbhotell med bra erbjudanden prismässigt. Här får man mycket för pengarna helt enkelt. Tjänsterna som erbjuds är användarvänliga, support finns på svenska och man har öppet köp i hela 45 dagar.

Detta är ett webbhotell som passar bra för dig som har en WordPress-hemsida och söker efter en stabil och prisvärd partner. 

Fakta om Hostup
Hemsida:hostup.se
Adress:Linköping
Org.no.559290-1325
BolagHostup AB
Alla bolagAlla bolag

Andra webbhotell vi rekommenderar
Bäst webbhotell 2024

Just nu: första året gratis

Enkelt och smidigt att använda

LÄS MER  

0 kr/mån

59 kr/månMolnbaserat webbhotell

24/7 support

LÄS MER  

9 kr/år

99 kr/mån

Frågor och svar om Hostup

Är Hostup bra?

Ja, Hostup är ett bra webbhotell. De har ett stort utbud av hostingtjänster, bra prissättning med rabatt första året och deras tjänster håller hög kvalitet.

Är Hostup bra för WordPress?

Ja, Hostup har anpassade webbhotell för WordPress. Denna hosting har funktioner anpassade för WordPress som installation med 1 klick, säkerhetsuppdateringar och mer.

Har Hostup bra support?

Ja, Hostup har en kunnig och svensktalande support som kan hjälpa till med allt från enklare frågor till tekniks vägledning. Supporten kan kontaktas via chatt eller mejl, och det finns även möjlighet till samtal via dator.

Är Hostup prisvärt?

Ja, Hostup har konkurrenskraftigt prissatta webbhotelltjänster. Deras webbhotell kan beställas med 50 % rabatt första året.

Är Hostup svenskt?

Ja, Hostup är ett svenskt webbhotell. De har sitt datacenter i Stockholm, Sveriges huvudstad, och de erbjuder support till sina kunder på svenska.