InMotion Hosting har sedan 2001 tillhandahållit webbhotell och molnbaserade tjänster till företag och entreprenörer över hela världen. De ser sig själva främst som ett kundserviceinriktat företag som vill ge den bästa kundupplevelsen i varje möte. De vill också erbjuda enkelhet vad gäller teknik i att använda produkter med öppen källkod.Support dygnet runt

Anpassad hosting

LÄS MER  

2,99 USD/mån

Hostingpaket hos InMotion Hosting

InMotion Hosting erbjuder flera olika lösningar för hosting med shared, WordPress, VPS och dedikerad. Priserna börjar på 2,99 dollar per månad för shared hosting och som minst 3,49 dollar i månaden för WordPress. Vill man i stället ha VPS kostar det från 19,99 USD/månad och dedikerad från 139,99 USD/månad. Det som sticker ut med detta företag är att man kan få riktigt maxad prestanda för de största planerna för dedikerad server.

Shared

Med shared hosting hos InMotion får man en kostnadseffektiv, snabb och pålitlig tjänst med support 24/7. Det här är ett bra val om man vill ha en riktigt snabb webbplats då den blir placerad på en server med UltraStack och med NVMe SSD-lagring. Det finns fyra olika planer att välja mellan där det minsta innehåller utrymme för 2 webbplatser, gratis SSL, 100 GB SSD-lagring och obegränsat med trafik. Med den största planen kan man ha obegränsat med webbplatser och även obegränsad SSD-lagring.

WordPress

Vill man ha ett prisvärt webbhotell med bra prestanda för WordPress är InMotion Hosting intressant som alternativ. Här får man cPanel, gratis CDN och SSL samt NVMe SSD-lagring med UltraStack-infrastruktur som levererar hög hastighet.

Det finns fyra planer att välja mellan där den minsta ger utrymme för 2 webbplatser med 100 GB SSD-lagring och obegränsad trafik. Det största ger obegränsat med webbplatser och SSD-lagring och ännu bättre prestanda. Det finns ett femte alternativ med WordPress VPS som ger fler resurser och mer kontroll och flexibilitet.

VPS

För större företag och webbplatser med hög trafik är VPS hosting med virtuella privata servrar ett intressant alternativ att välja. Hos InMotion Hosting får man högpresterande och tillförlitliga VPS-servrar byggda på UltraStack för hög prestanda. Lösningen är byggd med den snabbaste NVMe SSD-lagringen och total dataredundans. Välj mellan fyra olika planer där den minsta har 4 GB RAM, 2 CPU-kärnor och 90 GB NVMe SSD-lagring och den största planen 16 GB RAM, 8 CPU-kärnor och 360 GB NVMe SSD.

Dedikerad

Vill man i stället ha en dedikerad server erbjuder InMotion Hosting mycket enkel serverhantering med automatiska uppdateringar och säkerhetspatchar. Servrarna är snabba, säkra och pålitliga och det går att välja riktigt vass prestanda med största planen. Det finns fem planer att välja mellan från 16 GB DDR3 RAM, 4 CPU och 1 TB SSD-lagring till – 192 GB ECC DDR4 RAM, Dual Xeon Silver 4214 och 2×2 TB NVMe SSD.

Support hos InMotion Hosting

InMotion Hosting erbjuder support 24/7 årets alla dagar. Det finns flera kontaktvägar som telefonsupport, livechatt och e-post, samtliga öppna dygnet runt. Det finns även en gedigen kunskapsbank, steg-för-steg guider och även ett forum där man kan få hjälp.

Fördelar med InMotion Hosting

InMotion Hosting erbjuder många bra hosting-lösningar med riktigt hög prestanda och snabba svarstider samt har speciella paket för WordPress. Supporten är alltid tillgänglig dygnet runt oavsett om man vill kontakta dem via telefon, live-chatten eller mail. Företaget profilerar sig också som mycket kundorienterat vilket kan vara viktigt om man behöver mycket teknisk hjälp.

Fakta om InMotion Hosting
Hemsida:inmotionhosting.com
Adress:555 S. Independence Blvd, Virginia Beach, VA 23452, USA
BolagInMotion Hosting

Andra webbhotell vi rekommenderar
Bäst webbhotell 2024

Just nu: första året gratis

Enkelt och smidigt att använda

LÄS MER  

0 kr/mån

59 kr/månMolnbaserat webbhotell

24/7 support

LÄS MER  

9 kr/år

99 kr/mån

Frågor och svar om InMotion Hosting

Är InMotion Hosting bra?

Enligt omdömen som finns på Trustpilot är InMotion Hosting riktigt bra med högt betyg. Kunderna lyfter bland annat fram att hastigheterna har dubblats eller tredubblats vid flytt från andra leverantörer samtidigt som rakningarna på Google har blivit bättre. InMotion har även bra service med snabb responstid.

Är InMotion Hosting gratis?

Nej, InMotion Hosting har inga paket för gratis hosting. Deras billigaste lösning med webbhotell kostar 2,99 USD i månaden.

Har InMotion Hosting bra support?

Ja, InMotion Hosting erbjuder support dygnet runt både på telefon, livechatt och e-post. På deras webbplats finns det också kunskapsbank, steg-för-steg guider och ett forum.

Är InMotion Hosting bra för WordPress?

Ja, InMotion Hosting erbjuder ett särskilt paket för WordPress-hosting med bra prestanda och snabbhet med UltraStack och NVMe SSD-lagring. Här får man också den enkla kontrollpanelen cPanel.

Vad kostar det att hosta en WordPress-sida på InMotion Hosting?

InMotion Hosting WordPress-hosting kostar från 2,99 USD per månad. Då ingår utrymme för två webbplatser samt 100 GB webbutrymme med SSD och obegränsad trafik.