Inleed är webbhotell för dig som vill ha tillgång till Sveriges bästa kundsupport. Det webbhotellet heter Inleed. Webbhotellet Inleed är ett litet svenskt företag som erbjuder webbhotell, virtuella och dedikerade servrar till företag och privatpersoner. Du kan komma i kontakt med kundsupport via telefon, e-post samt chat.

Inleed logo

Billigast premiumtjänst

Redundans – din hemsida finns på servrar i två olika serverhallar

LÄS MER  

99 kr/mån

Sveriges bästa kundsupport

Varför är det Sveriges bästa kundsupport? Jo du får nästan omedelbart svar oavsett när på dygnet du har en fråga. Supportpersonalen är dessutom otroligt kunnig och hjälpsam. Smått fantastiskt!

Inleed är ett webbhotell för dig som vill kunna sova  gott om natten. Förutom kunnig personal använder sig Inleed av speglade hårddiskar på alla servrar. Det tas dessutom backup två gånger per dygn på separata servrar. Du behöver inte vara orolig för att något ska försvinna om du råkar radera något av misstag. Inleeds servrar är placerade i Falun. För dig som har mycket besökare från Sverige på din hemsida är det viktigt att servrarna finns i Sverige. Det gör så att din sida laddas snabbt och dina besökare blir nöjdare.

När du är inloggad som kund hos Inleed har du tillgång till Direct Admin. Det är en av de mest användarvänliga kontrollpanelerna för att administrerar sitt webbhotell. Du kan enkelt installera applikationer som WordPress och se status på dina hemsidor.

Webbhotell för företag & privatpersoner

Inleed erbjuder webbhotell och domännamn för företag och privatpersoner. Vi vill att våra kunder ska vara nöjda med våra tjänster som vi erbjuder och det är bland annat därför vi erbjuder våra kunder telefonsupport dagligen. Vi erbjuder dessutom e-post samt live-support via hemsidan för de tider telefonsupporten är stängd.

Även om Inleed är ett mindre företag har de en serverhall som uppfyller mycket höga krav. Serverhallen har en avancerad kylning som hela tiden håller rätt temperatur. Dörrarna till serverhallen är brandsäkra och man har ett automatiskt brandsläckningssystem. Skulle något hända har man övervakning dygnet runt och dessutom backup ström om strömmen skulle försvinna.

Inleed och WordPress

Inleed är ett svenskt företag från Falun som erbjuder webbhotell och domännamn för både företag och privatpersoner. Inleed webbhotell vill att sina kunder ska känna sig trygga. Servrarna är placerade i lugna Falun, dessutom använder de sig av speglade hårddiskar på alla servrar och så tas det back-up två gånger per dygn. Perfekt om du har viktigt material förvarat!

Kund hos Inleed

Det är enkelt att vara kund hos Inleed. Webbhotellet använder sig av DirectAdmin som kontrollpanel, en kontrollpanel som anses vara mycket användarvänlig.  Du kan enkelt installera WordPress utan att ha någon teknisk kompetens. Behöver du hjälp finns Inleeds kundsupport tillgänglig via telefon, e-post och chatt.

Billigt webbhotell

Webbhotellet Inleed är ett av Sveriges absolut billigaste webbhotell i längden. Medans många andra webbhotell kör kampanjpriser första året, för att sedan bli rejält mycket dyrare från år två, så är Inleed billigt år efter år. Det är samma pris som gäller år 1, år 2 osv… och det priset är lågt. Inleed erbjuder tre olika webbhotellspaket med innehåll baserat på olika användares behov.

Standard är ett paket som innehåller det mest nödvändigaste för dig som ha en eller ett par webbsajter. Special är ett paket för dig med lite större krav på lagringsmängd och trafik, om du har en eller flera stora sajter.

Stor lagring med Inleed

Det sista paketet är något som kallas återförsäljarpaket och innebär att du kan sälja vidare webbhotell till andra och tjäna pengar på det. Då får du extremt mycket lagringsutrymme som du kan sälja vidare och du behöver inte ha många kunder för att du ska tjäna en bra slant på det.

Vi rekommenderar Inleed till alla priskänsliga konsumenter som inte vill betala mer än nödvändigt för sitt webbhotell, men samtidigt få ett tryggt svenskt webbhotell.

Omdöme om Inleed

Vårt omdöme om Inleed är positivt. Vi har använt oss av Inleed flera gånger. Det roliga är när man mailar supporten mitt i natten och får svar efter bara några minuter – dessutom av webbhotellets ägare. Här är någon som verkligen är mån av sina kunder. Nackdelen kan möjligtvis vara att det är ett för litet webbhotell med för stort personberoende.

Fakta om Inleed
Hemsida:inleed.se
Adress:Tällberg
Org.no.556931-6788
BolagYelles AB
Alla bolagAlla bolag

Andra webbhotell vi rekommenderar
Bäst webbhotell 2024

Just nu: första året gratis

Enkelt och smidigt att använda

LÄS MER  

0 kr/mån

59 kr/månMolnbaserat webbhotell

24/7 support

LÄS MER  

9 kr/år

99 kr/mån

Frågor och svar om Inleed

Är Inleed bra?

Inleed har endast fått bra omdömen av sina kunder hos Trustpilot. Deras kunder lyfter fram deras hjälpsamma support, bra tjänster och fina priser. Inleed är ett webbhotell vi rekommenderar.

Har Inleed bra support?

Du kan kontakta Inleeds support över telefon och mejl. Deras support är bemannad alla dagar i veckan, från 08 till 21 på vardagar och från 09 till 21 på helger.

Vad kostar webbhotell hos Inleed?

Webbhotell hos Inleed kostar från 19 kronor i månaden. Då får man 2000 MB utrymme, 50 GB trafik och obegränsat antal domäner. Läs mer om Inleed och vad de erbjuder på vår sajt.

Är Inleed bra för WordPress?

Ja, Inleed är ett bra webbhotell om man använder WordPress. De har One-click installer, daglig backup och kunnig support inom just WordPress.

Har Inleed support på svenska?

Ja, Inleed är ett svenskt företag med sina servrar i Sverige. De erbjuder support på svenska både över telefon och mail.