One.com är ett av världens största webbhotel. Med över en miljon nöjda kunder kan One dra nytta av stordrift fördelar och erbjuda webbhotell till priser som övriga webbhotell har svårt att konkurrera mot. De flesta som driver en webbsajt har någon gång varit kund hos One. Det är ett webbhotell som passar perfekt för dig som ska köpa webbhotell för första gången.

one.com

Ok alternativ för mindre sajt

Internationellt webbhotell

LÄS MER  

99 kr/mån

Enkelt webbhotell att komma igång med

Guiderna och interfacet på One.com är anpassat för nybörjaren. Det är extremt enkelt att komma igång med sitt webbhotell hos One. Det är dessutom mycket billigt – från 15 kronor i månaden. Skulle du behöva hjälp med att komma igång har du tillgång till teknisk support dygnet runt , året om – helt gratis. Du har ingen att förlora på att bli kund hos One.com för skulle du inte vara nöjd erbjuder One 15 dagar öppet köp. Du kan alltså få pengarna tillbaka om du inte är nöjd med webbhotellet.

På senare tid har One.com börjat satsa allt mer på avancerade användare och företag. Webbhotellspaketen har förbättrats och man kan erbjuda kraftfulla webbhotellslösningar för dig med extremt höga krav.

Utöver allt detta så ingår även deras egna hemsideverktyg där du enkelt kan bygga din egna hemsida. Vill du ha en hemsida i WordPess så finns det en one-click installer som gör att du installerar wordpress med bara ett klick.

One.com WordPress

One.com är ett internationellt webbhotell, som tack vare sin storlek kan erbjuda riktigt grymma priser. One erbjuder skräddarsydda webbhotellspaket där du enkelt kan justera storleken i takt med att din hemsida växer – perfekt att inte betala för mer än du faktiskt behöver.

Anpassa din storlek

I och med att One har ett koncept där du anpassar storleken efter hur stor din sajt är och hur många besökare du har kan du starta en WordPress hemsida eller blogg mycket billigt. Startpaketet hos One räcker väldigt långt och du måste antingen ha en väldigt stor hemsida eller väldigt många besökare innan du måste börja uppgradera till ett större paket, som inte kostar många kronor extra.

Många toppdomäner

Tack vare sin storlek kan One erbjuda en hel del spännande saker för dig som kund. Du kan till exempel registrera domännamn på ett 40-tal toppdomäner världen över till bra priser. Du får också ett riktigt bra erbjudande som kund om du vill annonsera på Google, spenderar du 250 kronor får du hela 1000 kronor att köpa annonser för – perfekt om du vill få fler besökare.

Bra kontrollpanel

WordPress på One är enkelt, du kan installera enkelt på ett klick och du sköter din hemsida via en mycket användarvänlig panel.

One är ett stort internationellt webbhotell med kunder i mer än 196 länder. Det innebär å andra sidan att de kan bli lite opersonliga ibland. Är du självständig så fungerar det bra ändå, men behöver du mycket hjälp och support är kanske inte One något för dig. Det finns många guider på Ones hemsida som du kan använda dig av.

Rekommenderas

Vill du ha hjälp av supporten får du använda dig av e-post eller chat. Och det finns tillgänglig dygnet runt! Vi kan rekommendera One för alla som ska starta upp sin första hemsida och som vill ha stenkoll på sina kostnader och kunna anpassa sitt webbhotell efter vad man faktiskt behöver.

Sammanfattningsvis så är One.com ett webbhotell som håller en hög kvalité men också väldigt prisvärt. Här nedan ser du mer information om deras webbhotellpaket. Klicka på ”Till erbjudandet” för att besöka deras hemsida. Numera kan du få ett webbhotell med upp till 4 GB ram och 8 x CPU. Det är ett av de kraftfullaste paketen på marknaden.

När du köper webbhotell hos One ingår ett hemsideprogram, WordPress, obegränsat med e-post konto, fri trafik och du får möjlighet att köpa egna domäner. Du få även tillgång till kunnig support 24/7 via chat och e-post.

Omdöme om One

Vårt omdöme om One.com är att det är ett webbhotell som passar dig som är ute efter ett stabilt webbhotell till ett riktigt bra pris. Vill du kunna få support dygnet runt är det ett av få webbhotell som erbjuder detta. Då One.com erbjuder flera storlekar på webbhotell är det enkelt att växa med One. När din hemsida blir mer populär kan du enkelt skala upp till ett större webbhotell. Det gör det till ett ekonomiskt och smart val.

Fakta om One.com
Hemsida:one.com
Adress:Köpenhamn
Org.no.DK28677138
BolagGlobal One.com A/S
BolagsinformationCVR

Andra webbhotell vi rekommenderar
Bäst webbhotell 2024

Just nu: första året gratis

Enkelt och smidigt att använda

LÄS MER  

0 kr/mån

59 kr/månMolnbaserat webbhotell

24/7 support

LÄS MER  

9 kr/år

99 kr/mån

Frågor och svar om One.com

Är One.com bra?

One.com har fått bra omdömen av sina kunder på Trustpilot. De nöjda kunderna är speciellt nöjda med supporten som är snabb och kunnig, att servicen är bra, att priserna är bra och att deras tjänster är lätta att använda för nybörjare.

Har One.com bra support?

One.com erbjuder support över chatt och e-post. Man kan chatta med supporten under vardagar mellan 09 och 18, och frågor över e-post besvaras inom 24 timmar.

Är One.com bra för WordPress?

Ja, One.com har WordPress-hosting som är anpassad efter vad en WordPress-hemsida behöver. I paketet ingår 1-klickinstallation av WordPress, gratis migreringsverktyg, anpassade teman och support som är experter på WordPress.

Är One.com bra för nybörjare?

Ja, One.com är ett bra val om man är nybörjare och letar efter ett webbhotell. Det är enkelt att komma igång med One.com och de har mängder av guider och hjälp om man skulle behöva.

Vad kostar webbhotell hos One.com?

One.com har återkommande bra erbjudanden på webbhotell. Man kan köpa ett webbhotell-paket för så lite som 19 kronor i månaden under det första året. Läs mer om One.com och varför vi rekommenderas deras webbhotell på vår sajt.