Flywheel har sitt huvudkvarter i Omaha, Nebraska i USA och startade 2012. Företaget tillhandahåller en plattform för managed WordPress hosting. Managed WordPress hostig innebär att webbhotellet sköter alla tekniska aspekter som tillkommer när man har en hemsida som kör WordPress. 

Flywheels mål är att göra livet lättare för webbdesigners och utvecklare som bygger hemsidor med hjälp av WordPress. De vill göra det möjligt att för WordPress-användare att välja bort delarna de inte tycker är kul, och istället kunna fokusera helhjärtat på det kreativa och att bygga ut sin verksamhet. 


Support för WordPress

Managed hosting

LÄS MER  

149 kr/mån

Managed WordPress hosting

Managed WordPress hosting innebär i korta drag att man som ägare av en WordPress-hemsida får hjälp med många av de tekniska detaljerna. Den här typen av hostig är dessutom, som namnet antyder, optimerat för WordPress. Det betyder att deras servrar, tjänster och support är anpassade efter WordPress för att göra livet för WordPress-användare så enkelt som möjligt.  

Om man jämför managed WordPress hosting med till exempel shared hosting så behöver ens hemsida inte dela på resurser med andra hemsidor på samma server med managed WordPress hostig. En managed WordPress host erbjuder dessutom redskap som gör det lättare att hantera och administrera WordPress. Exempel, som Flywheel erbjuder, är: automatiska backups varje natt, uppdateringar för WordPress, utvecklingsverktyg och gratis SSL-certifikat. 

Hostingpaket hos Flywheel

Flywheel erbjuder fyra olika hostingpaket: Tiny, Starter, Freelance och Agency. De olika paketen är optimerade för olika typer av behov. 

Paketet Tiny är till exempel ett perfekt paket att starta med om man aldrig har haft en WordPress-hemsida förut. Man får 1 WordPress-hemsida med stöd för 5 000 besök varje månad, 5 GB lagring och 20 GB bandbredd. Paketet kostar 13 amerikanska dollar i månaden. 

Starter ger stöd för 25 000 besök, 10 GB lagring och 50 GB bandbredd till 1 WordPress-hemsida. Paketet kostar 25 amerikanska dollar i månaden.

Paketet Freelance, som kostar 96 amerikanska dollar i månaden, ger stöd för 100 000 besök varje månad, 20 GB lagring och 200 GB bandbredd. Med Freelance får man även upp till 10 WordPress-hemsidor. 

Det största paketet, Agency, är perfekt för större företag. För 242 amerikanska dollar i månaden får man upp till 30 WordPress-sidor med stöd för 400 000 besökare i månaden, 50 GB lagring och 500 GB bandbredd. 

Flywheel erbjuder även skräddarsydda lösningar om man inte hittar vad man behöver i deras paket. 

Support hos Flywheel

Flywheels support är experter på WordPress och kan många gånger snabbt lista ut vad som är fel med din hemsida eller komma med goda tips och råd för att göra den ännu bättre. Vilket hostingpaket man än väljer hos Flywheel så har man tillgång till support via chatten på hemsidan 24/7 alla dagar om året. Det största paketet, Agency, ger även tillgång till telefonsupport. 

Flywheel har dessutom en gedigen hjälpsida med detaljerade hjälpartiklar om allt ifrån hur man kommer igång med Flywheel till hur Flywheel hanterar säkerhet. 

Fördelar med Flywheel

Fakta om Flywheel
Hemsida:getflywheel.com
Adress:Omaha, Nebraska, USA
Org.no.81-0641272
Bolag:Fancy Chap, Inc

Andra tjänster vi rekommenderar

templ logo

Bäst managed WordPress

Byggt för WordPress i Google Cloud

LÄS MER  

134 kr/mån

oderland logotyp

Populärast bland kunderna

Support i världsklass

LÄS MER  

185 kr/mån

Frågor och svar om Flywheel

Är Flywheel bra?

Flywheel har medelbra omdömen på Trustpilot. Hälften av kunderna tycker att företaget är Utmärkt och andra hälften tycker att det är Mycket dåligt. Kunderna lyfter bland annat fram deras kunniga support och enkla gränssnitt.

Är Flywheel bra för WordPress?

Ja, Flywheel erbjuder endast managed WordPress-hosting. Alla deras tjänster är alltså anpassade efter WordPress och deras support är experter på att svara på frågor om just WordPress och Flywheel.

Vad erbjuder Flywheel?

Flywheel erbjuder managed WordPress-hosting. De har fyra olika färdiga paket och alternativen att skapa sitt eget specialbyggda paket efter egna önskemål.

Har Flywheel bra support?

Flywheel erbjuder support till sina kunder alla dygnets timmar, alla dagar i veckan, året runt. När du än har problem kan du alltså kontakta Flywheel.

Vad kostar webbhotell hos Flywheel?

Flywheel har fyra olika paket för webbhotell och ytterligare ett alternativ där man kan bygga sitt eget paket efter egna behov. Det minsta paketet, för en WordPress-hemsida, kostar 15 amerikanska dollar i månaden.