Hemsida24 är ett företag som främst fokuserar på att erbjuda paketlösningar åt kunder som enkelt vill bygga upp och driva egna hemsidor. Deras verktyg gör det möjligt att göra hemsidor och e-butiker som du själv designar helt enligt eget tycke och smak med enkla och användarvänliga verktyg. Hos Hemsida24 behöver du inte ha några förkunskaper eller särskild kompetens för att kunna sätta upp en e-butik eller en proffsig företagshemsida.


Prova gratis i 30 dagar

Användarvänligt

LÄS MER  

59 kr/mån

119 kr

Hemsida24:s tjänster är väldigt populära och enligt dem själva används deras hemsideverktyg av över 100 000 företag! De är själva ett stort företag med mer än 100 medarbetare och kontor på flera håll runt om i världen, inklusive Sverige, England och USA.

Du kan enkelt registrera ett domännamn och komma igång med din hemsida hos Hemsida24. De har ett webbhotell som huseras via molntjänster och utlovar god säkerhet och stabila servrar som ligger uppe och övervakas dygnet runt. Dessutom har de en bra och lättillgänglig support som går att nå dygnet runt via e-post, chatt eller telefon.

Hemsida24 har överlag väldigt goda omdömen på nätet och många av deras kunder tycks uppskatta deras tjänster. Framförallt supporten sticker ut, då många är väldigt nöjda med det bemötande och den hjälp de har fått genom Hemsida24:s kundtjänst. De negativa omdömen som går att hitta om Hemsida24 är överlag från kunder som upplever att de missat särskilda kampanjpriser och erbjudanden som dykt upp efter att de själv redan blivit kunder.

Hemsida24

Vem passar Hemsida24 för?

Hemsida24 passar bra för företag som på ett enkelt sätt vill kunna marknadsföra sig på nätet, eller öppna onlinebutik. Hemsida24 kan mycket väl vara ett bra alternativ för såväl solo-entreprenören, som både mindre och större företag. Tidigare kunder innefattar ett brett spann av företag i alla möjliga storlekar.

För dig som bara är ute efter webbhosting och själv vill skapa en sida, eller jobba med WordPress, är Hemsida24 förmodligen inte det bästa alternativet. Detta är en tjänst som i huvudsak erbjuder sin site-builder, med många smarta funktioner och möjlighet att få mycket hjälp med e-butik och en mängd olika betalningslösningar med mera.

Slutsatser om Hemsida24

Hemsida24 är ett pålitligt företag när det kommer till denna typ av tjänster. De är väletablerade, har många nöjda kunder och deras support får gott betyg. Deras hemsidebyggare gör det enkelt att komma igång med en hemsida och e-handel oavsett om du är nybörjare eller erfaren inom webbutveckling.

Fakta om Hemsida24
Hemsida:hemsida24.se
Adress:Stockholm
Org.no.556783-7595
BolagHemsida24 AB
Alla bolagAlla bolag

Andra webbhotell vi rekommenderar
Bäst webbhotell 2024

Just nu: första året gratis

Enkelt och smidigt att använda

LÄS MER  

0 kr/mån

59 kr/månMolnbaserat webbhotell

24/7 support

LÄS MER  

9 kr/år

99 kr/mån

Frågor och svar om Hemsida24

Är Hemsida24 bra?

Hemsida24 har övervägande positiva omdömen på Trustpilot. De nöjda kunderna lyfter fram deras duktiga support och snabba service. De lyfter även fram deras lättanvända tjänster.

Är Hemsida24 gratis?

Ja, Hemsida24 erbjuder en helt gratis provperiod på 30 dagar. Då kan man testa deras tjänster helt utan kostnad. Läs mer om gratis, och väldigt billiga, webbhotell här.

Har Hemsida24 bra support?

Du kan kontakta Hemsida24 över telefon, chatt och mail. Telefonsupport finns tillgängligt vardagar mellan 08 och 17, chattsupport finns tillgänglig 24/7.

Är Hemsida24 bra för WordPress?

Nej, Hemsida24 erbjuder en allt-i-ett-lösning. Alltså en hemsida och sitebuilder i ett. För de som är ute efter webbhotell erbjuder Hemsida24 molnbaserad hosting med cPanel i samarbete med Miss Hosting.

Vad kostar Hemsida24?

Att skaffa en hemsida via Hemsida24 kostar från 119 kronor i månaden för deras minsta paket. De har dock regelbundet rabatter och kampanjer vilket gör att man kan komma betydligt billigare undan om man har tur.