HostGator är ett amerikanskt företag som erbjudit tjänster inom webbhosting sedan 2002. De har genom åren fått flera fina utmärkelser för sina tjänster. De har bland annat blivit utnämnda till bästa webbhotellet och mest välskötta WordPress hostingen i PC Magazine 2016.

Enligt egen utsago är HostGator ett av de 10 största webbhotellen i världen med över 8 miljoner domäner som ligger på deras servrar! De har mer än 850 anställda och är verksamma över hela världen.

HostGator har ett stort utbud av tjänster och erbjudanden för dig som vill börja bygga en hemsida på nätet.


Skalbar hosting – gå från nybörjare till proffs

WordPress-hosting

LÄS MER  

27,30 kr/mån

HostGators tjänster

Om du är ute efter en webbhotellstjänst har HostGator ett flertal färdigställda paketerbjudanden att välja mellan. Oavsett storleken på din verksamhet kommer du att hitta ett paket som passar för dig.

Samtliga paket erbjuder en bra bas av tjänster som till exempel:

Därutöver ingår olika antal domäner på samma webbhotell, en viss mängd utrymme, datakapacitet och så vidare, beroende på vilket paket du väljer.

HostGator har dessutom en egen sitebuilder som gör det enkelt att sätta ihop en egen webbsida, även om du inte är en erfaren webbutvecklare.

Hos HostGator får du även tillgång till en stor mängd riktigt smarta applikationer. Dessa innefattar:

Kundtjänst hos HostGator

Behöver du hjälp finns kundtjänst tillgänglig hos HostGator dygnet runt via telefon eller livechatt. Varje dag, hela året runt kan du få hjälp med dina ärenden, vilket är en bra och viktig trygghet om du har ett företag och din verksamhet hänger på en välfungerande webbsida.

Dessutom har HostGator en stor hjälpportal med massor av artiklar, FAQ och förklaringsvideos som du kan dra nytta av om du har några frågor kring deras tjänster, hemsidebygge och så vidare.

Hostgator

Omdömen om HostGator

HostGator är en populär webbhotellstjänst och det finns en hel del omdömen och recensioner om deras service online. Framförallt är kunderna från USA men de har kunder från många olika länder. Omdömena är ganska blandade, men många kunder är väldigt nöjda och vissa anger att HostGator är det bästa webbhotellet de testat.

Andra upplever svårigheter, till exempel problem att få hjälp med sina problem, svårigheter att flytta domäner och liknande. Som vanligt är det svårt att bedöma ett stort webbhotell utifrån ett fåtal recensioner. Den stora mängden aktiva kunder och de goda ryktet överlag talar för att HostGator lyckas leverera och upprätthålla en god service i de flesta fall.

Fakta om Hostgator
Hemsida:hostgator.com
Adress:Houston, Texas, USA
Org.no.20-1641339
BolagHostgator.com LLC

Andra webbhotell vi rekommenderar

Strato


Bäst webbhotell 2024

Just nu: första året gratis

Enkelt och smidigt att använda

LÄS MER  

0 kr/mån

59 kr/mån
miss hosting logotyp

Molnbaserat webbhotell

24/7 support

LÄS MER  

9 kr/år

99 kr/mån

Frågor och svar om HostGator

Är HostGator bra?

HostGator är ett populärt webbhotell med miljoner kunder över hela världen. På Trustpilot är deras kunder överlag nöjda. De lyfter bra HostGartors bra priser, kunniga support och stabila tjänster.

Är HostGator bra för WordPress?

Ja, HostGator har anpassad hosting för WordPress. Deras lösningar för WordPress erbjuder snabba laddtider, förinstallerat WordPress och en enkel och användarvänlig kontrollpanel.

Vad kostar webbhotell på HostGator?

HostGator erbjuder webbhotell från 2,75 amerikanska dollar i månaden. I alla deras paket ingår dessutom en gratis domän i ett år. Läs mer om HostGator och vad de erbjuder på vår sajt.

Vad erbjuder HostGator?

HostGator erbjuder hosting för hemsidor i form av shared hosting, WordPress hosting, VPS hosting och dedicated hosting. De har även en website builder som gör det enkelt att bygga och publicera sin hemsida. Läs mer om HostGator på vår sajt.

Har HostGator bra support?

HostGator erbjuder support över telefon och chatt. Supporten kan man kontakta alla tider om dygnet och alla dagar i veckan. HostGator har även en hjälpportal med guider och svar på vanliga frågor.