Nexcess har funnits på marknaden i mer än 23 år som hostingleverantör. Deras tjänster inom hosting ger snabba hastigheter, stark säkerhet med övervakning och automatisk skalbarhet. Hostingtjänsterna är optimerade för de populära plattformarna WordPress, WooCommerce och Magento och passar därför många typer av webbplatser men framför allt webbutiker.


Anpassat för WordPress, WooCommerce, Magento

Support dygnet runt

LÄS MER  

9,50 USD/mån

Hostingpaket hos Nexcess

Nexcess erbjuder hosting-lösningar speciellt optimerade för WordPress och WooCommerce. Något förhållandevis unikt är också att leverantören har särskilda paket för Magento som många webbutiker använder. Priserna börjar på 9,50 dollar per månad för WordPress-hosting, från 13,30 dollar i månaden för WooCommerce och från 29,50 dollar/månad för Magento-paketet.

WordPress

WordPress-hosting hos Nexcess erbjuder snabba hastigheter, automatiska uppdateringar för plugin och plattform samt har en inbyggd skalbarhet. Här ingår bland annat gratis SSL-certifikat och CDN, staging med ett klick, IThemes Security Pro och dagliga säkerhetskopior. Det finns sju planer att välja mellan där den minsta ger utrymme för 1 webbplats med 15 GB webbutrymme och 2 TB trafik. Det största ger utrymme för 250 webbplatser, 800 GB lagring och 10 TB trafik.

WooCommerce

Vill man köra webbutik med WooCommerce har Nexcess en specifik hosting-lösning för detta. Här får man snabba laddningstider, inbyggd bildkomprimering, plugins för övergivna kundvagnar, 1-klicks stagingmiljö, gratis CDN och SSL och mycket annat.

Det finns sex planer att välja för behov från den lilla butiken till den stora giganten. Den minsta planen ger utrymme för 1 webbutik med 30 GB webbutrymme och upp till 500 beställningar per timme. Den största ger utrymme för upp till 30 butiker, 800 GB lagring och upp till 10 000 beställningar per timme med 10 TB i bandbredd.

Magento

Kör man i stället webbutik med Magento erbjuder företaget även specifika paket för detta. Här får man en bra optimerad server för både hastighet och säkerhet samt en bra automatisk skalning. Genom hosting här får man också dedikerade IP-adresser, staging-sajter och mycket annat.

Det finns sex planer att välja mellan där den minsta ger utrymme för 10 domäner, 50 GB webbutrymme och 1 TB trafik. Den största planen ger utrymme för 50 domäner, 800 GB webbutrymme och 10 TB trafik samt har 32 GB RAM.

Support hos Nexcess

Nexcess erbjuder telefonsupport, livechatt och support via e-post alla dagar i veckan dygnet runt. Det finns tre olika nummer att ringa för telefonsupport i USA, UK och Australien. Företaget har också experter inom WordPress, WooCommerce och Magento för att hjälpa sina kunder på bästa sätt. Utöver det har de en hel kunskapsbank med olika hjälpsidor på företagets webbplats.

Fördelar med Nexcess

Nexcess erbjuder bra hosting med hög prestanda och snabba svarstider för både WordPress, WooCommerce och Magento. Förutom snabba hastigheter är säkerheten bra med övervakning och tjänsterna har även automatisk skalbarhet. Supporten når man dygnet runt hela året via telefon, live-chatt och e-post så man kan snabbt få hjälp vid behov.

Fakta om Nexcess
Hemsida:nexcess.net
Adress:21700 Melrose Avenue, Southfield, MI 48075, USA
BolagNexcess.Net, LLC

Andra webbhotell vi rekommenderar
Bäst webbhotell 2024

Just nu: första året gratis

Enkelt och smidigt att använda

LÄS MER  

0 kr/mån

59 kr/månMolnbaserat webbhotell

24/7 support

LÄS MER  

9 kr/år

99 kr/mån

Frågor och svar om Nexcess

Är Nexcess bra?

Enligt de omdömen som finns om Nexcess på Trustpilot ger kunderna högt betyg. Kunderna lyfter bland annat fram att leverantören har bra support som både är kunniga, visar stort tålamod och löser problem mycket snabbt.

Är Nexcess gratis?

Nej, Nexcess har inga paket för gratis hosting. Deras billigaste lösning med webbhotell kostar 9,50 USD i månaden.

Har Nexcess bra support?

Ja, Nexcess erbjuder support dygnet runt både genom telefon, livechatt och e-post. På deras webbplats finns också en stor kunskapsbank med olika hjälpsidor.

Är Nexcess bra för WordPress?

Ja, Nexcess erbjuder bra och snabb WordPress-hosting med bra prestanda och säkerhet. Här finns också många planer att välja mellan så att man enkelt kan hitta något utifrån webbplatsens behov.

Vad kostar det att hosta en WordPress-sida på Nexcess?

Nexcess WordPress-hosting kostar från 9,50 USD per månad. Då ingår utrymme för en webbplats samt 15 GB webbutrymme och 2 TB trafik.