Stablehost är ett internationellt webbhotell med över 15 år i branschen. De utmärker sig med att ha väldigt gott omdöme från sina befintliga kunder och att de har serverhallar i flera världsdelar.


Obegränsad trafik

Kunnig support

LÄS MER  

19,50 kr/mån

39 kr

Stablehost i Sverige

Stablehost har haft kunder i Sverige sedan tidigare, men har utökat sin fokus på svenska marknaden genom att erbjuda svenskspråkig sajt och serverhall även i Stockholm. Det ger dig en utmärkt möjlighet att hosta så väl din lokala sajt som din internationella satsning. Samtidigt har man samma ägarbolag som Miss Hosting så det är värt att fråga sig om man ska välja Miss Hosting eller Stablehost?

Tjänster

Vad är det för tjänster som Stablehost erbjuder?

Som namnet Stablehost avslöjar vill de erbjuda stabila hostinglösningar så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

De har shared hosting som även kallas webbhotell. Där erbjuder de tre olika paket till bra priser.

Starter – deras startpaket för dig som bara har en webbplats och behöver ett bra webbhotell. Här får du gott om utrymme att ha en stor blogg eller hemsida. Du får tillgång till deras duktiga support dygnet runt.

Pro – för dig som har mer än en webbplats och behöver ett bra webbhotell. Allt som ingår i Starter ingår även i detta paketet, men tillägget att du kan lägga till hur många domäner och hemsidor som helst.

Platinum – Har du högre krav på laddningstiden så är platinum ett bättre lösning för dig. Här får du tillgång till två processorer och antalet samtida databasanslutningar tillåts vara dubbelt så många mot de tidigare paketen (50 istället för 25).

Stablehost erbjuder även Reseller lösning. Det är en white-label lösning för dig som vill erbjuda webbhotellskonto till dina egna kunder.

För dig som vill ha en isolerad miljö och inte dela serverresurser med andra sajter så kan Stablehost erbjuda kraftfulla VPS-lösningar. Från 1 kärna upp till hela 8 kärnor, vilket kommer få den mest krävande webbplatsen att snurra som en dans.

Stablehost WordPress

Hosting-företaget Stablehost är ett internationellt företag som erbjuder webbhotell och virtuella servrar för privatpersoner och företag. De utmärker sig genom att ha dygnet-runt tillgänglig supportpersonal och serverhallar i flera världsdelar. Detta webbhotell passar utmärkt för att skapa och driva snabba WordPress sajter!

Låg månadskostnad

Stablehost är ett företag som passar dig som vill ha en låg månadsavgift, men möjlighet att byta upp dig till topp-klass lösningar i framtiden. Du binder bara upp dig för en månad i taget så du kan när som helst välja att upp- eller nergradera din tjänst. Tittar vi på webbhotellspaketen så finns det några olika att välja mellan.

Tre webbhotellspaket

Starter – detta är det bästa webbhotellspaketet för dig som bara har en (1) wordpress-sajt. Här får du tillräckligt med resurser för att säkert drifta din WordPress. Det är enkelt att installera WordPress på Stablehost. Installationen är helt automatisk och du är igång inom ett par minuter.

Pro – webbhotellspaket för dig som har flera sajter. Här får du möjlighet att lägga till hur många domäner som helst. Resurserna som du har till ditt förfogande är samma som i Starter-paketet.

Platinum – ett webbhotellspaket för dig med extra höga krav på snabb sajtladnding – kanske du redan har ganska många besökare eller en minneskrävande sajt.

Omdöme Stablehost

Stablehost passar dig med höga krav på ditt webbhotell. Vill du ha tillgång till kunnig supportpersonal och ett webbhotell som du kan växa med så är Stablehost rätt för dig.

Fakta om Stablehost
Hemsida:Stablehost.com
Adress:Gilbert, Arizona, USA

Andra webbhotell vi rekommenderar
Bäst webbhotell 2024

Just nu: första året gratis

Enkelt och smidigt att använda

LÄS MER  

0 kr/mån

59 kr/månMolnbaserat webbhotell

24/7 support

LÄS MER  

9 kr/år

99 kr/mån

Frågor och svar om Stablehost

Är Stablehost bra?

Ja, Stablehost har övervägande bra omdömen på Trustpilot. Deras kunder är särskilt nöjda med deras kundtjänst, tekniska support, användarvänliga tjänster och låga prisbild.

Är Stablehost bra för WordPress?

Ja, Stablehost är ett utmärkt val om man vill driva en snabb och stabil WordPress-sajt. De erbjuder WordPress webbhotell för dig med en mindre blogg eller hemsida, men även lösningar för dig som har en WordPress-sida med tusentals besökare.

Har Stablehost bra support?

Stablehost erbjuder sina kunder teknisk support dygnet runt, alla dagar om året. Supporten kontaktas enklast via chatt, men fins även på e-post och telefon.

Vad kostar webbhotell med Stablehost?

Webbhotell med Stablehost kostar från 39 kronor i månaden för deras minsta paket. Det minsta paketet är optimerat för mindre hemsidor med lite färre besökare.

Vad erbjuder Stablehost?

Stablehost har webbhotell-paket i tre olika storlekar. De har även företagspaket, VPS, dedikerad server, domäner och lösningar för återförsäljare.