Surftown blev under 2021 uppköpt av Simply.com. Du kan därför inte längre beställa webbhotell från Surftown utan vi rekommenderar dig att istället använda Simply.com eller något av de andra webbhotell vi rekommenderar.

Surftown är ett av Danmarks mest populära webbhotell. Man har vunnit flera tester och konsumentundersökningar och satsar numera allt hårdare på den svenska marknaden. Tjänsteutbudet består av webbhosting, domänhantering och designa av hemsidor. Idag hanterar Surftown mer än en halv miljon e-post konto och över 250 000 domäner.

Webbhotell med 3 serverhallar

Företaget har sitt huvudkontor i Köpenhamn. Men oroa dig inte, de har gott om svensktalande personal. All kommunikation med svenska kunder sker på svenska.Som kund får du tillgång till Surftowns tre serverhallar. Det är unikt för den svenska marknaden att ett webbhotell kan erbjuda hela tre serverhallar. Det gör det till en mycket driftsäker lösning och sannolikheten för driftstörning är mycket låg.

Populärt och prisbelönt

Att Surftown är ett populärt webbhotell råder det ingen tvivel om. Både kunder och branschtidningar har varit mycket positiva i sitt omdöme om Surftown. Senast vann Surftown hela tre priser i den danska datortidningen Alt om Datas stora jämförelse av webbhosting-tjänster. Betyget var högt och omdömet lät ”Surftown utmärjer sig genom att ha ett webbhotell-lösning som är avändarvänlig och samtidigt har avancerade inställningar”.

Målet med Surftown är att vara det webbhotell som erbjuder kunderna mest valuta för pengarna. Mer konkret innebär det lättanvända tjänster med många funktioner, men också ett löfte om hög upptid och en kundsupport som alltid försöker hjälpa dig.

Paket från Surftown

Surftown vänder sig till såväl privatpersoner som företag. Webbhotellet finns i olika paket beroende på vilket behov du har. Ju mer du betalar dessto högre prestandard få du, men också prioriterad support. Målgruppen sträcker sig från nybörjaren till den mer erfarna användaren.  För att göra det lätt finns de flesta webbapplikationer att enkelt installera med ”one-click” i kontrollpanelen.

På bara några minuter kan du vara igång med en hemsida eller blogg med WordPress hos Surftown. Önskar du mer hjälp kan du köpa till ett utmärkt ”kom-igång-med-WordPress-paket” där en webbdesigner ger dig 30 minuters telefonassistans. Perfekt om du vill ha hjälp eller diskutera specifika funktioner eller designer.

Du binder inte upp dig för något när du köper webbhotell från Surftown. Du har alltid 14 dagars öppet köp med full återbetalning. Det ger dig möjlighet att prova på produkterna och tjänsterna utan att binda dig. Motsvarar inte Surftown dina förväntningar får du tillbaka hela beloppet.

Surftown WordPress

Surftown är ett av Danmarks mest populära webbhotell som vunnit flera priser och utmärkelser. Med huvudkontor i Köpenhamn har serverhallarna en närhet till Sverige som gör att även svenska konsumenter kan dra nytta av de fina tjänsterna Surftown erbjuder.

Vunnit priser

Surftown har som sagt vunnit flera test och konsumentundersökningar. Senast vann de danska branschtidning Alt om datas webbhostingjämförelse med det smickrande omdömet ”Surftown utmärker sig genom att ha en webbhotell-lösning som är användarvänligt och samtidigt har avancerade inställningar.”

Vad är det då som gjort att Surftown blivit ett sådant populärt webbhotell? Framför allt tror vi det beror på att deras tjänster har väldigt hög driftsäkerhet, det är enkelt att använda och att det har en duktig svensktalande support.

Flera serverhallar

Surftown har tre serverhallar, vilket är unikt för skandinaviska webbhotell. Det innebär att sannolikheten att alla tre inte fungerar samtidigt är mycket liten, vilket innebär att din hemsida kommer att vara tillgänglig för det mesta.

Surftowns lösning är enkel att använda, du kan installera WordPresss på ett par klick och vara igång på ett par minuter. Skulle du vara osäker erbjuder Surftown ett 30-minuters ”kom-igång-med WordPress-paket”, där du får 30 minuters telefonassistans av deras webbdesigners. Det har aldrig varit lättare att komma igång med sin egen hemsida!

Surftown har tre webbhotellspaket som de erbjuder.

Starter – det billigaste paketet som passar den som vill komma igång med en enkel WordPress-webbsajt.

Advance – ett webbhotellspaket för den som har behov av mer utrymme och som har fler än en webbsida.

Business Plus – ett ännu större paket än de tre förstnämnda och du blir prioriterad när du kontakter supporten.

Stabil drift

Vi kan rekommendera Surftown till alla som vill ha ett välfungerande webbhotell med stabil drift. Webbhotellet är ett av de högst rankade av sina egna användare och har uppmärksammats i flera tester som ett utav de bästa webbhotellen i Skandinavien.

Omdöme om Surftown

Vi kan rekommendera Surftown till alla som vill ha ett webbhotell som är enkelt att jobba med. Känner du att du kan vara i behov av mer stöd och assistans kan det vara tryggt att veta att det finns möjlighet att få det av ditt webbhotell.