Websupport är kanske ett nytt namn för dig men det är Binero som har bytt namn efter att de blivit uppköpta av Loopia. Sedan starten år 2002 har webbhotellet arbetat aktivt för att erbjuda kunderna den bästa tänkbara servicen och supporten. Efter uppköpet är webbhotellspaketen och vad som ingår samma som tidigare.

Websupport logotyp


Enkel flyttguide

En del av Loopia Group

LÄS MER  

89 kr/mån

Sveriges bästa webbhotell

Websupport har tidigare blivit utsett till Sveriges bästa webbhotell av tidningen Internetworld. 2009 och 2010 fick de utmärkelsen på grund av sin höga servicenivå och goda funktionalitet. Tack vare detta har Websupport kunnat växa och man har numera tiotusentals nöjda kunder. Allt från privatpersoner, föreningar, organisationer och små- och medelstora företag.

Oavsett hur mycket utrymme, vilken prestanda, säkerhet och support du behöver så har Websupport en passande tjänst. Det finns flera saker som gör Websupport unika om man jämför med andra webbhotell.

Hög driftsäkerhet

Websupport har en driftsäkerhet utöver det vanliga tack vare sin klustrade lastbalansering. Det innebär att alla kunders hemsidor ligger på ett nätverk av servrar och om en av servrarna slutar fungera så kör alla andra servrar på som vanligt och man märker inget som kund.

Websupport har också investerat i ett globalt anycast-nät vilket ger mycket stabila namnservrar (DNS:er). Efter att Websupport utsatts för en rad DDOS-attacker, även kallade överbelastingsattackar har man gått från att bara ha en handfull namnservrar till att ha ett helt globalt anycast-nät som gör att din data är utspridd över hela världen och alltid kan nås.

Du ska som kund hos Websupport alltid vara nöjd. Därför har du ingen bindningstid eller uppsägningstid. Du kan när som helst avsluta din tjänst och du är aldrig bunden till att betala något. Websupport har 45 dagars öppet köp så skulle du inte vara nöjd betalar till och med Websupport tillbaka eventuellt förbetald webbhotellskostnaden för perioden som inte kommer utnyttjas.

Websupports bakgrund

Websupport är ett webbhotell med serverhallar i Stockholm och Loopia har serverhallar i Västerås. Websupport har fått flera utmärkelser för både sina tjänster, support och service. Branschtidningen Internetworld utsåg Websupport (Binero) till bästa svenska webbhotellet 2009 och 2010. Websupport är den största svenska återförsäljaren av se-domäner och har 10000-tals kunder, både privatpersoner och företag.

Webbhotellet Websupport har två webbhotellspaket som de valt att kalla Företagspaket och Privatpaket. Namnen är lite luriga me egentligen är skillnaden att i privatpaketet får du mycket utav allt och i företagspaket får du verkligen mycket mer utav allt. Ett bra alternativ kan vara att börja med det ena paketet och vid behov kan du alltid uppgradera eller nedgradera från privat- respektive företagspaketet.

Websupports kontrollpanel är mycket lättarbetat. Du kan enkelt installera den applikation som du vill använda dig av till exempel Joomla eller WordPress. Från det att du blivit kund behöver det inte ta mer än 10 minuter innan du har en färdig hemsida att börja jobba med. Du installerar WordPress på ett klick, utan att behöva någon teknisk kunskap.

Websupport valde att utveckla sin egen plattform istället för att använda de stora välkända kontrollpanelerna DirectAdmin och CPanel som majoriteten av världens webbhotell använder. Det innebar stora kostnader och förseningar när till exempel Let’s Encrypts gratis ssl-certifikat blev i princip standard och Google flaggade sajter utan certifikat som osäkra. Trots detta kunde inte Websupport erbjuda sina kunder en lösning för certifikat vilket ledde till att kunder lämnade webbhotellet.

Användarvänligt och bra kundsupport

Websupport har i vårt tycke den absolut mest lättarbetade kontrollpanelen. Där kan du betala dina fakturor, administrerar domäner och hemsidor samt installera webbapplikationer. Du hittar alla de vanligaste programvarorna såsom WordPress och Joomla. Kundsupporten finns tillgänglig och redo att hjälpa dig alla dagar i veckan via både telefon och e-post.

Vi kan varmt rekommendera Websupport för alla de som är beredda att betala en något högre månadskostnad. I gengäld för du en välutvecklad tjänst där inget lämnas åt slumpen. Ett riktigt bra webbhotell helt enkelt.

Fakta om Websupport
Hemsida:websupport.se
Adress:Västerås
Org.no.556633-9304
Bolag:Loopia AB
Alla bolag:Alla bolag

Andra webbhotell vi rekommenderar
Bäst webbhotell 2024

Just nu: första året gratis

Enkelt och smidigt att använda

LÄS MER  

0 kr/mån

59 kr/månMolnbaserat webbhotell

24/7 support

LÄS MER  

9 kr/år

99 kr/mån

Frågor och svar om Websupport

Är Websupport bra?

Ja, enligt omdömen på Trustpilot är Websupport ett bra webbhotell. De har övervägande fått Utmärkt i betyg. Deras kunder är speciellt nöjda med deras snabba och duktiga kundtjänst och tekniska support.

Är Binero Websupport?

Ja, Binero har bytt namn och heter numera Websupport. Binero köptes upp av Loopia Group och passade då även på att byta namn till Websupport.

Är Websupport bra för WordPress?

Ja, Websupport är ett bra webbhotell om man använder WordPress. De erbjuder optimerade lösningar för WordPress från 89 kronor i månaden.

Har Websupport bra support?

Websupport erbjuder support över telefon och e-mail. Supporten finns på plats på vardagar mellan 08 och 18 och på helger mellan 10 och 15. De har även en kunskapsdatabas med guider och information.

Vad erbjuder Websupport?

Websupport erbjuder webbhotell, webbhotell för WordPress och Microsoft Exchange. De har även domäntjänster och e-posttjänster. Läs mer om Websupport och vad de erbjuder på vår sajt.