GleSYS är ett svenskt företag med lång erfarenhet av molnbaserad serverdrift. Företaget startades redan 1999 och har sedan dess vuxit till att ansvara för serverdrift åt över 4 000 kunder runt om i hela världen.

Från allra första början utgick verksamheten från en amerikansk server, men flyttades snart till en egen serverhall i Falkenberg hemma i Sverige. Numera har GleSYS två kompletta datacenter, ett i Västberga och ett i Falkenberg.


Svenskt webbhotell

Molnbaserat

LÄS MER  

60 kr/mån

GleSYS – Tjänster och utbud

GleSYS erbjuder flera olika serverlösningar att välja mellan. Du kan till exempel få:

Utöver serverlösningarna har GleSYS en mängd andra tjänster i sitt utbud, bland annat:

Kunder och omdömen

På GleSYS hemsida kan du se några av de stora och välkända företag som varit kunder hos GleSYS, bland annat:

På nätet finns varierande recensioner om företagets tjänster. Majoriteten kommer från mycket nöjda kunder som upplever en välfungerande och trygg hostingservice. Vissa kunder är besvikna över bristande support och hjälp med den tekniska delen.

Sammanfattning

GleSYS passar dig som är ute efter en molnbaserad server, oavsett i vilken form du vill ha den. Det är en bra lösning för företag och många stora välkända företag finns med i lista på GleSYS tidigare samarbetspartners.

Fakta om GleSYS
Hemsida:glesys.com
Adress:Falkenberg
Org.no.559128-7056
BolagGleSYS AB
Alla bolagAlla bolag

Andra webbhotell vi rekommenderar
Bäst webbhotell 2024

Just nu: första året gratis

Enkelt och smidigt att använda

LÄS MER  

0 kr/mån

59 kr/månMolnbaserat webbhotell

24/7 support

LÄS MER  

9 kr/år

99 kr/mån

Frågor och svar om GleSYS

Är GleSYS bra?

Ja, GleSYS har fått bra omdömen på Trustpilot vilket indikerar att deras kunder är nöjda med deras tjänster. Deras nöjda kunder lyfter bland annat fram deras enkla och flexibla kontrollpanel, snabba laddtider och snabba servrar.

Vad erbjuder GleSYS?

GleSYS erbjuder flera olika flexibla hosting-möjligheter i molnet. De har VPS, dedikerad server och colocation. Läs mer om vad GleSYS erbjuder på vår sajt.

Har GleSYS bra support?

GleSYS erbjuder teknisk support över telefon och e-post alla vardagar. Man kan även välja till Utökat SLA, då kan man kontakta supporten dygnet runt.

Vad är GleSYS Cloud?

GleSYS Cloud är GleSYS molnbaserade tjänster. Alla tjänster GleSYS erbjuder utgår från GleSYS Cloud. Med servertjänster i molnet får man en flexibel lösning. Läs mer om cloud hosting här.

Är GleSYS bra för WordPress?

Ja, GleSYS är ett bra webbhotell om man använder WordPress. De erbjuder en enkel One-click installer vilket gör att man kan komma igång med WordPress på ett par minuter. Du behöver ett konto för GleSYS Cloud och en domän registrerad hos GleSYS för att installera WordPress.