Heymo! är ett verktyg som gör det enkelt att skapa proffsiga hemsidor, helt utan tidigare erfarenhet eller kunskap inom webbutveckling. De har en mängd färdiga mallar du kan använda och en dra-och-släpp pagebuilder som gör hela processen intuitiv och barnsligt enkel.


Enkel användning med mall

Prova gratis

LÄS MER  

0 kr/mån

Du kan på nolltid få upp en snygg hemsida genom att använda en färdigdesignad mall, fylla den med ditt eget innehåll och sedan publicera. Vill du synas på nätet, men inte lägga pengar på en dyr webbyrå eller gå igenom en lång inlärningsprocess, är Heymo! ett väldigt bra alternativ för dig.

Värt att notera är att Heymo! inte erbjuder ett eget webbhotell utan endast tillhandahåller själva hemsidan och tjänster för dess uppbyggnad som sina huvudsakliga produkter. De hänvisar själva till MissHosting när det gäller webbhotell.

Funktioner och valmöjligheter

Det finns en mängd ganska avancerade funktioner som ingår i Heymo:s sortiment. Du kan till exempel lägga in animationer på dina hemsidor, till exempel text som flyter in på skärmen; bildkollage och bildredigering, formulär och mycket mer.

Dessutom har Heymo! ett eget bibliotek av bilder som du gratis kan använda för att göra hemsidan mer intressant och attraktiv för dina besökare. En sådan tjänst tillhör inte vanligheterna, utan brukar behövas köpas in separat till exempel via så kallade stockfoto-tjänster.

Heymo

Tjänster

Heymo! har en gratis prova-på-tjänst, samt ett prenumerationserbjudande. På så sätt kan du komma igång och utforska en mängd av deras funktioner innan du bestämmer dig för att bygga din hemsida på riktigt.

Vilka är Heymo?

Heymo är grundat av samma personer som startade Hemsida24. Syftet med Heymo är enligt dem själva att göra processen att skapa en hemsida så enkel som möjligt, för att företag ska kunna synas på nätet oavsett tidigare kunskaper.

Under det första året som aktivt företag skapades cirka 8000 nya konton på Heymo, vilket säger en del om dess popularitet. Företaget är fortfarande ungt och kommer enligt egen utsago att kontinuerligt uppdatera och utöka sin verksamhet med många nya användbara och praktiska funktioner.

För vem passar Heymo:s tjänster?

Heymo:s utbud av tjänster passar allra bäst för mindre företag som vill kunna skapa en snabb hemsida, smidigt och effektivt, utan att krångla till det.

Slutsatser

Heymo! har en snygg hemsida där de presenterar sina erbjudanden. Deras kundtjänst är lättillgänglig och de har en bra tjänst för företag i behov av just denna funktion. Tyvärr har de inget eget webbhotell så den tjänsten kommer att behöva införskaffas via en extern leverantör.

Fakta om Heymo!
Hemsida:heymo.se
Adress:Stockholm
Org.no.556783-7595
BolagHemsida24 AB
Alla bolagAlla bolag

Andra webbhotell vi rekommenderar
Bäst webbhotell 2024

Just nu: första året gratis

Enkelt och smidigt att använda

LÄS MER  

0 kr/mån

59 kr/månMolnbaserat webbhotell

24/7 support

LÄS MER  

9 kr/år

99 kr/mån

Frågor och svar om Heymo!

Är Heymo! bra?

Ja, Heymo! erbjuder ett enkelt och användarvänligt verktyg för att skapa en snygg och proffsig hemsida. De erbjuder enkla mallar som man kan anpassa med enkel drag- och släppteknik.

Vad är Heymo?

Heymo! är en hemsidetjänst som hjälper dig att bygga och designa din hemsida. Det är alltså inget webbhotell utan en allt-i-ett-lösning.

Är Heymo! bra för nybörjare?

Ja, Heymo! är ett bra verktyg för den som inte har några kunskaper inom webbdesign och publicering. Deras verktyg är enkelt att använda och det går snabbt att publicera sin hemsida.

Har Heymo! bra support?

Du kan kontakta Heymo! över chatt via deras hemsida, eller kontakta supporten från din hemsida om du redan är kund. Vanligtvis har de en svarstid på högst 5 minuter.

Är Heymo! gratis?

Ja, Heymo! har ett helt gratis paket, Drömma. Med Drömma kan man skapa sin egen hemsida, men man får stå ut med reklam för Heymo! Läs mer om gratis webbhotell här.