Hostinger är ett väletablerat webbhotell som funnits på marknaden sedan 2004. Deras ursprungliga idé gick ut på att göra det möjligt för människor att bygga hemsidor på nätet helt utan kostnad. Sedan dess har verksamheten vuxit och de är nu en stor internationell hosting-service med över 29 miljoner kund från hela världen.


Färdiga paket

WordPress-vänligt

LÄS MER  

14,90 kr/mån

Tjänster

Hostinger erbjuder webhotell, cloud hosting och VPS-hosting. Deras webbhotell kan köpas i flera färdiga paket, beroende på hur stora behov du har. Du kan givetvis söka efter, och boka, ett domännamn på Hostingers hemsida. På så sätt kommer du snabbt igång med ditt projekt.

Deras plattform är användarvänlig och det krävs inte mycket erfarenhet för att komma igång och bygga webbsida med Hostinger. Om du vill skapa i WordPress är Hostinger ett bra alternativ eftersom de en speciell stack, samt cache-funktion optimerad för just WP-sajter.

Sett till hela utbudet hos Hostinger är det ett bra urval av produkter och tjänster och det finns alternativ som passar såväl privatpersoner som både mindre och större företag.

Kontrollpanelen som Hostinger använder sig av är av klassiskt snitt inom branschen och om du är bekant med cPanel kommer du att vara bekväm även hos Hostinger.

Har Hostinger bra servrar, hastighet, support med mera?

Hostinger har en väldigt hög drifttid vilken innebär att om du har en sajt på deras webbhotell är det väldigt sällan den kommer ligga nere.

De har dessutom sina datahallar placerade på flera håll runt om i världen, vilket gör att du kan välja en plats som ligger nära där din trafik kommer ifrån. Det gör att din sida kommer att ladda snabbare. Just hastigheten är Hostinger väldokumenterat duktiga på överlag.

Deras kundtjänst finns tillgänglig, enklast via livechatt. Där kan du nå dem dygnet runt alla dagar i veckan.

Omdömen om Hostinger

Det är tydligt att Hostinger är en väldigt populär webbhotell-tjänst. De har mängder av recensioner och omdömen på nätet. Majoriteten är väldigt positiva och många är nöjda med deras tjänster och menar att de är välfungerande och prisvärda.

En del kommentarer anmärker på att kundtjänsten är något långsam och att man kan behöva vänta ett tag på att få svar. Detta kan sannolikt hänga ihop med storleken på företaget, då de har en extremt stor kundbas från hela världen.

Sammanfattning

Hostinger är ett mycket välfungerande webbhotell med stort utbud av tjänster. De har alternativ som passar i stort sett alla och deras drift och service är klockren. De kommer förmodligen inte kunna erbjuda en särskilt personlig service med tanke på företagets storlek, men kan däremot leverera sin tjänst pålitligt och stabilt.

Fakta om Hostinger
Hemsida:hostinger.se
Adress:Kaunas, Litauen
BolagHostinger International Ltd.

Andra webbhotell vi rekommenderar
Bäst webbhotell 2024

Just nu: första året gratis

Enkelt och smidigt att använda

LÄS MER  

0 kr/mån

59 kr/månMolnbaserat webbhotell

24/7 support

LÄS MER  

9 kr/år

99 kr/mån

Frågor och svar om Hostinger

Är Hostinger bra?

Hostinger har övervägande positiva omdömen på Trustpilot. Deras nöjda kunder lyfter fram deras snabba och pålitliga support och service och deras bra priser.

Är Hostinger bra för nybörjare?

Ja, Hostinger är ett bra webbhotell för nybörjare. Det finns enklare allt-i-ett-lösningar, som Heymo! och Hemsida24, men när det kommer till webbhotell är Hostinger ett bra användarvänligt val.

Varför är Hostinger så billigt?

Hostinger erbjuder ett av de billigaste webbhotell-lösningarna vi rekommenderar. Deras paket kostar från 2,59 amerikanska dollar i månaden. Här hittar du fler förslag på billiga webbhotell.

Är Hostinger bra för WordPress?

Ja, Hostinger har anpassad WordPress-hosting. De erbjuder enkel migration, enkel installation med one-click installer och kunnig support.

Har Hostinger bra support?

Ja, Hostinger erbjuder support över chatt alla tider på dygnet, alla dagar i veckan och alla dagar om året. De har även en kunskapsbas med guider och svar på vanliga frågor.