Ipeer en numera en del av Telias integratörsbolag Cygate. Vi rekommenderar dig att titta på webbhotell för företag eller Cloud Hosting istället.

Ipeer är ett svenskt företag med datacenter i Karlstad, vilket även är den stad där företaget en gång grundades 2006. Det är ett företag med lång erfarenhet och stor kunskap inom webbhotellsbranchen och driftteknik inom IT. Ipeer ägs av TeliaSonera, men arbetar som självständigt företag inom Cygate AB.

Ipeer tillhandahåller lösningar för hosting och molnbaserade tjänster. Deras utbud riktar sig mot företag, såväl mindre bolag som större företag inom e-handel, bankbranschen eller stora koncerner med internationell verksamhet.

Utbudet av tjänster hos Ipeer

Ipeer har ett stort utbud av tjänster. Dels har de en mängd standardlösningar, men tar även fram skräddarsydda lösningar som kan vara molnbaserade, på såväl helt privata som på publika moln.

Deras tjänster innefattar dels webbhotellsdelen, men de erbjuder även möjlighet att outsourca delar av verksamheten inom IT. De satsar stort på säkerheten och arbetar uteslutande med stora namn i branschen, till exempel:

Ipeer erbjuder support från sina IT-tekniker 24 timmar om dygnet, samt experthjälp vid frågor och hjälp att välja rätt lösning.

För vem är Ipeer ett bra val?

Ipeer är ett bra val för företag som ställer höga krav på drift, funktion och tillgänglig kompetens för guidning och support.

Ipeer kan beskrivas som en premiumtjänst inom webbhotell och digital infrastruktur och de samarbetar endast med partners av mycket hög kvalitet.

Om du dessutom vill ha möjlighet att outsourca delar av driftansvaret och låta en utomstående part sköta de bitarna, är Ipeer ett bra alternativ. De kan skräddarsy lösningar som passar företag, så att ni får hjälp med de bitar ni behöver avlastning eller stöd med.

Hos Ipeer har du dessutom möjlighet att välja mellan många olika typer av server hosting. Dessa innefattar:

Sammanfattning

Ipeer är ett bra val för företag som har en viktig del av sin verksamhet på nätet. Allt ifrån e-handelsföretag till digitala läromedelsföretag använder deras tjänster.

De erbjuder många avancerade tekniska lösningar och har väldigt kompetent personal som kan hjälp till med den digitala infrastrukturen och liknande.

Ipeer satsar stort på säkerhet och kvalitet och är ett tryggt val för dig som inte vill lämna något åt slumpen när ni tar er verksamhet ut på nätet.