Space2u webhosting är ett av webbhotellen i Sverige och inriktar sig på premium hosting till företag och organisationer. Man ägs av Loopia och har kunder över hela världen.


Miljömedveten och hållbar hosting

Grundat 1998

LÄS MER  

109 kr/mån

Space2u – del av Loopia

Space2u har bytat ägare flera gånger de senaste tio åren, först var man en egen bolag, sedan ingick bolaget i Binero och numera är det Loopia som äger Space2u.

Webbhotell

Space2u har fyra olika webbhotellspaket från 109 kronor i månaden. Spontant är innehållet snarlikt de webbhotell som kostar betydligt mindre. Det finns begränsningar i antalet e-post adresser, antalet webbplatser, lagringsutrymmet och det inkluderade php-minnet. Vill man ha mer kraftfulla lösningar har Space2u en rad bra alternativ.

Omdöme om Space2u

Vi rekommenderar inte Space2u för en medelanvändare. Miss Hosting är ett bättre alternativ för den prismedvetne och Loopia för dig som är beredd att betala något mer.

Fakta om Space2u
Hemsida:space2u.com
Adress:Västerås
Org.no.556633-9304
BolagLoopia Aktiebolag
Alla bolagAlla bolag

Andra webbhotell vi rekommenderar

Strato


Bäst webbhotell 2024

Just nu: första året gratis

Enkelt och smidigt att använda

LÄS MER  

0 kr/mån

59 kr/mån
miss hosting logotyp

Molnbaserat webbhotell

24/7 support

LÄS MER  

9 kr/år

99 kr/mån

Frågor och svar om Space2u

Är Space2u bra?

Ja, space2u har fått väldigt fina omdömen av sina kunder på Trustpilot. Space2us kunder är bland annat nöjda med supporten, servicen och deras smidiga tjänster.

Är Space2u Loopia?

Space2u är en del av Loopia Group tillsammans med andra webbhotell som Loopia, Websupport, Crystone, Levonline bland andra. Tillsammans har Loopia Group över 600 000 kunder främst i Europa.

Är Space2u bra för WordPress?

Ja, Space2u är ett bra webbhotell om man använder WordPress. De erbjuder One-click installer vilket gör installationen av WordPress snabb och enkel.

Vad kostar webbhotell hos Space2u?

Hosting hos Space2u kostar från 109 kronor i månaden för det minsta paketet, upp till 450 kronor i månaden för deras största paket. Läs mer on Space2u och vad de erbjuder på vår sajt.

Vad erbjuder Space2u?

Space2u erbjuder fyra olika hosting-paket i olika storlekar. De har även domäner och Hosted exchange 2016. Läs mer om vad Space2u erbjuder på vår sida.