Ledande i Sverige!
Premium hosting!
Personlig support!
LÄS MER & BESTÄLL

Space2u webhosting är ett av de ledande webbhotellen i Sverige och inriktar sig på premium hosting till företag och organisationer. Idag har Space2u 15 000 kunder utspridda över hela världen. Men man är en svensk driftleverantör med datahall i Kramfors i norra Sverige.

Space2u – del av Online Group

Space2u var ”Norrlands webbhotell”, men köptes 2013 av börsnoterade Online Group som även äger Binero, Crystone och Servage One. Uppköpet har gjort att Space2u valt att rikta in sig på premiummarknaden och man erbjuder webbhotell till en högre kostnad än de flesta konkurrenter. Många kunder är inte målsättning, utan nöjda kunder. Ett webbhotell med flera hundratusen kunder kan inte ge en bra och personlig service – därför riktar Space2u in sig på de som kan betala mer och kallar det för premium hosting.

Webbhotell, VPS & dedikerad server

Space2u har fyra olika webbhotellspaket från 109 kronor i månaden. Spontant är innehållet snarlikt de webbhotell som kostar betydligt mindre. Det finns begränsningar i antalet e-post adresser, antalet webbplatser, lagringsutrymmet och det inkluderade php-minnet.

Vill man ha mer kraftfulla lösningar har Space2u en rad bra alternativ. Har du växt ur webbhotell som är en hosting där du delar server med flera andra kan VPS vara något för dig. VPS eller Virtuell Private Server är tjänst där du får en mängd CPU och RAM-minne dedikerat bara för dig. Du delar inte på kraften helt enkelt utan får all kräm till dina hemsidor.

Ett än mer kraftfullt alternativ är en dedikerad server. Då har du en helt egen server till ditt förfogande som Space2u sköter om.

Förutom hosting och webbhotell kan du via Space2u få hjälp med sökmotoroptimering. Deras systerbolag GetUpdated har flera tjänster inom SEO och Adwords. Likt de flesta andra webbhotellen kan Space2u erbjuda hosted Exchange och domännamn från de valigaste toppdomänerna.

Omdöme om Space2u

Vi rekommenderar inte Space2u för en medelanvändare. Miss Hosting är ett bättre alternativ för den prismedvetne och Loopia för dig som är beredd att betala något mer. Har du ett företag och är beredd att betala extra för premium hosting kan Space2u kanske vara ett lämpligt alternativ.

Ledande i Sverige!
Premium hosting!
Personlig support!
LÄS MER & BESTÄLL

Fakta om Space2u

Kontakta Space2u
  www.Space2u.com
  INFO@SPACE2U.COM
  0613 – 722 550
  Space2u Webhosting AB
  Viktoriagatan 2
  872 35 Kramfors
Info om Space2u
Grundat: 2000
Org nr: 556598-8705
Alla bolag
Webbhotell, domäner, VPS, dedikerad server och WordPress.
 

Frågor och svar om Space2u

Är Space2u bra?

Ja, space2u har fått väldigt fina omdömen av sina kunder på Trustpilot. Space2us kunder är bland annat nöjda med supporten, servicen och deras smidiga tjänster.

Är Space2u Loopia?

Space2u är en del av Loopia Group tillsammans med andra webbhotell som Loopia, Websupport, Crystone, Levonline bland andra. Tillsammans har Loopia Group över 600 000 kunder främst i Europa.

Är Space2u bra för WordPress?

Ja, Space2u är ett bra webbhotell om man använder WordPress. De erbjuder One-click installer vilket gör installationen av WordPress snabb och enkel.

Vad kostar webbhotell hos Space2u?

Hosting hos Space2u kostar från 109 kronor i månaden för det minsta paketet, upp till 450 kronor i månaden för deras största paket. Läs mer on Space2u och vad de erbjuder på vår sajt.

Vad erbjuder Space2u?

Space2u erbjuder fyra olika hosting-paket i olika storlekar. De har även domäner och Hosted exchange 2016. Läs mer om vad Space2u erbjuder på vår sida.