Templ.io är ett webbhotell som specialiserar sig på WordPress-hemsidor. Deras tjänst bygger på användande av Google Cloud där varje kund får utrymme på sin egen server på datamolnet. Det är ett svenskt företag, vilket innebär att de har support tillgänglig på svenska, samt en besöksadress i Stockholm.

Bland Templ.ios kunder finns ett antal välkända mindre svenska företag.

templio-logoHastighet signerat Google.
Pålitlig och kunnig support.
LÄS MER & BESTÄLL

Templ.io – Tjänster och utbud

Hos Templ.io kan du välja mellan ett antal paketlösningar, beroende på storleken ditt företag, eller den hemsida du behöver hosting för. Paketen kan betalas antingen på årsbasis eller per månad. Utöver de färdiga paketlösningarna, erbjuder Templ.io möjligheten till skräddarsydda lösningar specialanpassade efter de unika behov som kan finnas inom en verksamhet.

Oavsett paket får du tillgång till en stor mängd service och tjänster. Du får till exempel:

  • Kundtjänst dygnet runt
  • Övervakning av hemsidor dygnet runt
  • Din egen molnserver

Utöver detta finns en lång lista på specifika tekniska detaljer hos Templ.io om vilka tjänster de erbjuder. Deras huvudfokus är dock WordPress-hemsidor och de har stor erfarenhet och kompetens när det gäller utveckling och drift av dessa. Att de använder Google Cloud som server sticker ut från många andra webbhotell.

Templ.io brukar erbjuda möjlighet att prova på att använda deras webhotellservice gratis under en kortare period, vilket är en praktisk möjlighet att se huruvida de lever upp till de krav du har på din hosting. På så vis kan du även bekanta dig närmare med deras kontrollpanel och bedöma hur användarvänligt det är och om det faller dig i smaken eller ej.Templ.io

Fördelar med Templ.io

  • Anpassat för WordPress – Perfekt om du är ute efter att skapa hemsidor i WP eller vill implementera WooCommerce för ditt företag.
  • Pålitliga servrar – Att använda Google Cloud som partner för den tekniska molnlösningen ger en stabilitet och trygghet då du vet att servrarna och driften är i trygga händer.
  • Bra anpassat för företag av olika storlek – De olika paketlösningarna och möjligheterna att uppgradera eller få en skräddarsydd lösning gör att Templ.io har något som passar de flesta.

Nackdelar med Templ.io

  • Högt lägstapris – Kanske lite högt ingångspris för privatpersoner eller de allra minsta företagen.
  • Inte lika välkänt – Templ.io är ett relativt nystartat företag och det finns inte lika mycket omdömen och recensioner om deras tjänster att ta del av på nätet.
  • Sämre anpassat för andra typer av hemsidor – Eftersom Templ.io i huvudsak valt att fokusera på WordPress, kan det finnas sämre stöd om du vill bygga en hemsida på annat vis.