Templ är ett webbhotell som specialiserar sig på WordPress-hemsidor. Deras tjänst bygger på användande av Google Cloud där varje kund får utrymme på sin egen server på datamolnet. Det är ett svenskt företag, vilket innebär att de har support tillgänglig på svenska, samt en besöksadress i Stockholm.

Bland Templs kunder finns ett antal välkända mindre svenska företag.Bäst managed WordPress

Byggt för WordPress i Google Cloud

LÄS MER  

134 kr/mån

Templ – Tjänster och utbud

Hos Templ kan du välja mellan ett antal paketlösningar, beroende på storleken ditt företag, eller den hemsida du behöver hosting för. Paketen kan betalas antingen på årsbasis eller per månad. Utöver de färdiga paketlösningarna, erbjuder Templ möjligheten till skräddarsydda lösningar specialanpassade efter de unika behov som kan finnas inom en verksamhet.

Oavsett paket får du tillgång till en stor mängd service och tjänster. Du får till exempel:

Utöver detta finns en lång lista på specifika tekniska detaljer hos Templ om vilka tjänster de erbjuder. Deras huvudfokus är dock WordPress-hemsidor och de har stor erfarenhet och kompetens när det gäller utveckling och drift av dessa. Att de använder Google Cloud som server sticker ut från många andra webbhotell.

Templ brukar erbjuda möjlighet att prova på att använda deras webhotellservice gratis under en kortare period, vilket är en praktisk möjlighet att se huruvida de lever upp till de krav du har på din hosting. På så vis kan du även bekanta dig närmare med deras kontrollpanel och bedöma hur användarvänligt det är och om det faller dig i smaken eller ej.

Fördelar med Templ

Nackdelar med Templ

Fakta om Templ
Hemsida:templ.io
Adress:Stockholm
Org.no.559123-5105
BolagWootemple AB
Alla bolagAlla bolag

Andra tjänster vi rekommenderar

templ logo

Bäst managed WordPress

Byggt för WordPress i Google Cloud

LÄS MER  

134 kr/mån

oderland logotyp

Populärast bland kunderna

Support i världsklass

LÄS MER  

185 kr/mån

Frågor och svar om Templ

Är Templ bra?

Templ har fått fina omdömen på Trustpilot. Deras nöjda kunder lyfter fram deras duktiga och hjälpsamma support, bra och pålitliga tjänster, och hur pålitligt Google Cloud är.

Är Templ bra för WordPress?

Ja, Templ erbjuder managed WordPress-hosting som är anpassad för WordPress. Hostingen sker över molnet via Google Cloud vilket ger snabba hemsidor.

Har Templ bra support?

Ja, Templ erbjuder support dygnet runt från duktiga tekniker som är experter på WordPress och cloud hosting. Supporten kan kontaktas över chatt, e-post och telefon.

Vad kostar webbhotell med Templ?

Webbhotell från Templ kostar från 134 kronor i månaden för paketet Micro. Om man vill prova Templ erbjuder de en 10 dagar lång provperiod för nya kunder.

Har Templ cloud hosting?

Ja, Templ erbjuder endast cloud hosting via Google Cloud. Läs mer om cloud hosting, hur det funkar och varför det är bra i vår guide här.