SiteGround är ett internationellt webbhotell med många kontor och serverhallar runt om i världen. De har funnits sedan 2004 och är ett populärt företag med nöjda kunder i många länder. Totalt är SiteGround webbhotell åt hela två miljoner domäner från en mängd olika länder.


Internationellt webbhotell

Nöjda kunder

LÄS MER  

43 kr/mån

De är mycket kunniga på sitt områden och strävar hela tiden efter att erbjuda en tjänst som uppfyller de höga kraven hos moderna webbutvecklare.

SiteGround erbjuder ett flertal olika tjänster, inklusive:

Här ska vi titta lite närmare på främst deras webbhotell-service och vilka funktioner de erbjuder där.

SiteGrounds erbjudanden inom webbhotell

Precis som många andra moderna webbhotell idag, erbjuder SiteGround möjlighet att välja mellan ett antal olika färdiga paketlösningar. Privatpersoner och mindre företag kan med fördel välja något av deras mindre paket för att komma igång med sin hemsida, med större verksamheter kan gå direkt på ett av de större paketerbjudandena.

De olika paketen innefattar olika mängd data och är lämpade för olika mängder regelbunden trafik. Hos SiteGround får du automatiskt en mängd bra funktioner med, oavsett vilket paket du köper. Du får till exempel:

För dig som har planer på att bygga ut verksamheten finns möjlighet att uppgradera ditt paket och anpassa det efter storleken på din publik. Hos SiteGround finns möjlighet att bygga en hemsida som klarar av väldigt stor belastning och du kan dessutom driva många olika sajter under samma konto på webbhotellet.

Säkerhet

SiteGround arbetar engagerat för säkerheten hos sina kunder. De har dels ett fokus på driftsäkerheten, så att hemsidor som hostas av dem ska fungera snabbt och felfritt dygnet runt utan avbrott.

De satsar även på att motverka försök till intrång hos sina kunder och illasinnad trafik, genom smarta AI-lösningar. Totalt sett stoppar deras intelligenta system miljontals intrångsförsök från illasinnade botnätverk varje dag!

Siteground

Kundtjänst och support

Hos SiteGround har du tillgång till snabb support dygnet runt hela veckan. De har fått väldigt goda omdömen för sin kundtjänst, vilket är en av anledningarna till att många kunder rekommenderar just SiteGround.

Sammanfattning

SiteGround är ett stort och väletablerat webbhotell med många lösningar, anpassade för alla storlekar av hemsidor. De är omtyckta och har en välfungerande tjänst, tillgänglig support och många smarta verktyg. Vill du ha ett internationellt webbhotell i världsklass, kan SiteGround helt klart vara ett alternativ värt att kika närmare på!

Andra liknande företag är iPeer, iPage och Wp Engine.

Fakta om SiteGround
Hemsida:siteground.com
Adress:Washington, USA
BolagSiteground Hosting Ltd.

Andra webbhotell vi rekommenderar
Bäst webbhotell 2024

Just nu: första året gratis

Enkelt och smidigt att använda

LÄS MER  

0 kr/mån

59 kr/månMolnbaserat webbhotell

24/7 support

LÄS MER  

9 kr/år

99 kr/mån

Frågor och svar om SiteGround

Är SiteGround bra?

SiteGround har utmärkta omdömen på Trustpilot. De har nästan 9 000 omdömen och ett snittbetyg på 4,7 av 5. Deras kunder är nöjda med supporten, priserna och tjänsterna de erbjuder.

Är Siteground bra för WordPress?

Ja, SiteGround erbjuder managed WordPress hosting. I dessa paket ingår WordPress-installation, automatisk migration, automatiska uppdateringar, och en support som är experter på WordPress.

Vad kostar webbhotell hos SiteGround?

Ett webbhotell hos SiteGround kostar från 3,99 euro i månaden exklusive moms. Då får man 1 webbsida, 10 GB lagring och trafik för 10 000 besökare per månad. Läs mer om vad SiteGround erbjuder på vår sida.

Vad erbjuder SiteGround?

SiteGround erbjuder webbhotell-paket för mindre hemsidor, växande hemsidor och hemsidor som redan är stora. De har även managed WordPress hosting, cloud hosting, WooCommerce hosting och domäner.

Har SiteGround bra support?

Ja, SiteGround erbjuder sina kunder support 24/7 alla dagar om året. De erbjuder även en rad olika guider och en kunskapsbas med svar på de vanligaste frågorna.