SiteGround är ett internationellt webbhotell med många kontor och serverhallar runt om i världen. De har funnits sedan 2004 och är ett populärt företag med nöjda kunder i många länder. Totalt är SiteGround webbhotell åt hela två miljoner domäner från en mängd olika länder.

De är mycket kunniga på sitt områden och strävar hela tiden efter att erbjuda en tjänst som uppfyller de höga kraven hos moderna webbutvecklare.

SiteGround erbjuder ett flertal olika tjänster, inklusive:

  • Webbhotell
  • WordPress hosting
  • Stöd för WooCommerce
  • Molntjänster

Här ska vi titta lite närmare på främst deras webbhotell-service och vilka funktioner de erbjuder där.

SiteGrounds erbjudanden inom webbhotell

Precis som många andra moderna webbhotell idag, erbjuder SiteGround möjlighet att välja mellan ett antal olika färdiga paketlösningar. Privatpersoner och mindre företag kan med fördel välja något av deras mindre paket för att komma igång med sin hemsida, med större verksamheter kan gå direkt på ett av de större paketerbjudandena.

De olika paketen innefattar olika mängd data och är lämpade för olika mängder regelbunden trafik. Hos SiteGround får du automatiskt en mängd bra funktioner med, oavsett vilket paket du köper. Du får till exempel:

  • Weebly och WordPress för att enkelt bygga en hemsida.
  • Supersnabba hemsidor på välutrustade servrar.
  • Bra säkerhetstänk, med SSL-certifikat tillgängligt.
  • Obegränsade e-post-konton
  • Enkelt översikt och hantering av dina hemsidor

För dig som har planer på att bygga ut verksamheten finns möjlighet att uppgradera ditt paket och anpassa det efter storleken på din publik. Hos SiteGround finns möjlighet att bygga en hemsida som klarar av väldigt stor belastning och du kan dessutom driva många olika sajter under samma konto på webbhotellet.

Säkerhet

SiteGround arbetar engagerat för säkerheten hos sina kunder. De har dels ett fokus på driftsäkerheten, så att hemsidor som hostas av dem ska fungera snabbt och felfritt dygnet runt utan avbrott.

De satsar även på att motverka försök till intrång hos sina kunder och illasinnad trafik, genom smarta AI-lösningar. Totalt sett stoppar deras intelligenta system miljontals intrångsförsök från illasinnade botnätverk varje dag!

Siteground

Kundtjänst och support

Hos SiteGround har du tillgång till snabb support dygnet runt hela veckan. De har fått väldigt goda omdömen för sin kundtjänst, vilket är en av anledningarna till att många kunder rekommenderar just SiteGround.

Sammanfattning

SiteGround är ett stort och väletablerat webbhotell med många lösningar, anpassade för alla storlekar av hemsidor. De är omtyckta och har en välfungerande tjänst, tillgänglig support och många smarta verktyg. Vill du ha ett internationellt webbhotell i världsklass, kan SiteGround helt klart vara ett alternativ värt att kika närmare på!