Stort utbud!
Bra support!
WordPress-vänligt
LÄS MER & BESTÄLL

WP Engine kallar sig själva för den ledande plattformen för digitala WordPress-upplevelser. De är ett brittiskt London-baserat företag som i huvudsak inriktar sig mot företag av olika storlekar. De har ett brett utbud av tjänster med många hjälpmedel som gör det möjligt även för oerfarna webbutvecklare att kunna ta fram snygga och funktionella hemsidor som kan driva trafik åt företag.

Webbhotell
Betyg
Pris
Erbjudande
 WP Engine
22 USD/mån
Till Erbjudande

WP Engine – Tjänster och utbud

Hos WP Engine finns en mängd smarta verktyg som underlättar bygget av hemsidor i WordPress. De har till exempel paketlösningar med färdiga WordPress-teman, så kallade DevKit, och enkla en-klickslösningar för att snabbt kunna starta, eller flytta en hemsida till WP Engine.

De erbjuder dygnet-runt-support, bra säkerhet och backuplösningar och mycket mer för att det ska vara tryggt att husera sin WordPress-sajt hos WP Engine.

Hos WP Engine finns lösningar för allt ifrån mindre företag, upp till enorma världsomspännande jätteföretag som Microsoft och AMD. De har även lösningar anpassade för webbyråer som tar hand om många hemsidor å sina kunders vägnar. Tack vare sin pålitlighet, bra säkerhetslösningar och tillgängliga support framstår WP Engine som ett bra val för företag som arbetar mycket med WordPress och behöver ett webbhotell med heltäckande lösningar.

Till WP Engines webbhotellslösning finns även flera smarta e-handelsplattformar som enkelt kan installeras och användas. Dessutom har de flera bra verktyg för e-postmarknadsföring, vilket kan vara väldigt lönsamt i kombination med e-handeln och företagets övriga verksamhet.

För vem passar WP Engine

WP Engine är inte ett budgetalternativ när det gäller webbhosting, utan riktar sig snarare till företag och större kunder. De kan erbjuda imponerande webbhotellserbjudanden skräddarsydda för företag med upp till flera miljoner besökare varje månad. Prisnivån för tjänsterna är således ganska hög, även om deras mindre påkostade paket är fullt överkomliga för till exempel små och medelstora företag.

WP Engine passar, som namnet antyder, för dig som vill utgå från WordPress när du skapar en hemsida. Faktum är att WordPress är inbyggt och förinstallerat i den ursprungliga setupen du får när du börjar använda WP Engine. Det gör det väldigt enkelt att komma igång och du har tillgång till teman och plug-ins som enkelt kan installeras efter behov, tycke och smak.

Stort utbud!
Bra support!
WordPress-vänligt
LÄS MER & BESTÄLL

Kunders omdömen om WP Engine

WP Engine har väldigt många nöjda kunder som framförallt tycks uppskatta deras pålitliga servrar och snabbheten som sajterna får hos webbhotellet. Andra vanliga positiva kommentarer om deras tjänster innefattar kommentarer om:

  • Säkerheten
  • Kundtjänst
  • Den stora kapaciteten
Webbhotell
Betyg
Pris
Erbjudande
 WP Engine
22 USD/mån
Till Erbjudande

Frågor och svar om WP Engine

Är WP Engine bra?

WP Engine har fått mycket bra omdömen av sina kunder på Trustpilot. De är bland annat nöjda med prissättningen, kundtjänsten och deras tjänster.

Har WP Engine bra kundtjänst?

Ja, WP Enginess kundtjänst finns att nå alla tider på dygnet och alla dagar om året. Kontakta kundtjänsten via ditt konto hos WP Engine. De har även ett stort hjälpcenter med guider och svar på vanliga frågor.

Är WP Engine bra för WordPress?

Ja, WP Engine erbjuder managed WordPress Hosting. Deras tjänster är alltså utformade efter vad en WordPress-sida kräver och behöver. Läs mer om managed WordPress Hsoting här.

Vad har WP Engine för utbud?

WP Engine erbjuder managed WordPress hosting. De har flera olika hostingpaket anpassade efter små, stora och större företag. Deras hostingpaket kommer med färdiga premium-teman.

Vad kostar ett webbhotell med WP Engine?

Ett webbhotell hos WP Engine kostar från 25 dollar i månaden för paketet Managed Hosting Startup. Paketet kommer med gratis SSL, dagliga backups och support 24/7.