Webbdo är ett privatägt webbhotell med väldigt stora visioner. Webbdo levererar tjänster enligt sitt motto ”Det som inte finns, skapar vi. Det som finns, gör vi bättre”. Stora ord från ett litet webbhotell. Men varför inte pröva själv? Webbdo har extremt bra priser på webbhotell – det kostar inte många kronor att testa.

webbdo


1 års Gratis Domän

Personligt

LÄS MER  

15 kr/mån

Personligt & billigt webbhotell

Vad får du som kund hos Webbdo? Du får ett webbhotell som värnar om sina kunder och försöker ge ett personligt webbhotell. Du som kund ska alltid känna att det är du som är i fokus. För så lite som 9 kronor i månaden kan du få ett webbhotellspaket med bra presendard, lågt pris och en bra och personlig service.

Webbdo startades 2009 och har successivt växt. Idag är man ett av de etablerade webbhotellen i Sverige och har hand om serverdriften för över 2000 webbplatser. Man är ett av de mer anonyma webbhotellen där andra är Wopsa, Websupport och Space2u.

Snabbt och enkelt

Webbhotellet Webbdo har satsat på den senaste serverteknologin. Man använder sig av CloudLinux som operativsystem och som kund får du kontrollpanelen cPanel där du kan sköta all administration. Du kan också installera olika applikationer i kontrollpanelen. Det finns hela 393 program som du enkelt kan installera – exempelvis WordPress, E-handel, forum eller hemsida. Enkelt och snabbt kommer du igång så att du kan fokusera på att skapa en bra webbplats.

Webbhotellet har mycket god prestandard. I standardpaketet får du hela 256 MB PHP-minne. Det är  inte många webbhotell som erbjuder så bra prestandard till så låg pris. Tack vare den goda prestandan kan din hemsida snabbt ladda även om du har minneskrävande plugins eller många besökare samtidigt.

Webbdo är ett webbhotell och webbyrå i ett, som erbjuder prisvärda webbhotellspaket. I Webbdos webbhotell ingår senaste tekniken, bra prestanda och framför allt ett lågt pris. Det är mycket prisvärt!

Man ska ha klart för sig att Webbdo är ett mindre företag, men allt som det innebär. Du kan till exempel få en mer personlig support, då de har en mindre kundbas.

Webbdo webbhotell erbjuder tre olika webbhotellspaket.

Silver är det mindre och billigaste paketet som passar bra till dig som bara har en WordPress-sajt.

Guld är det mellanstora paketet som räcker gott till de flesta, både för dig som bara har en hemsida, men också för dig som har flera hemsidor.

Diamant är för dig som har extremt tunga webbsidor, väldigt många hemsidor eller väldigt mycket trafik. Du kan faktiskt ha upp till 1000 domäner kopplade till ditt diamantkonto.

Enkel kontrollpanel

Webbhotellet använder sig av C-panel kontrollpanel där du som kund kan sköta dina administrativa ärende, såsom installera WordPress, köpa domäner och se dina webbplatser. Du kan installera WordPress på Webbdo mycket enkelt, de har en så kallad ”en-klicks-installation”, vilket innebär att WordPress är installerat efter ett fåtal klick och kräver ingen speciell teknisk kunskap.

Bra guider

Webbdo har bra guider på sin hemsida, tex hur du flyttar din WordPressblogg till deras webbhotell. Guiderna är lätta att använda och skulle du behöva mer hjälp finns Webbdos support tillgängliga på både telefon och e-post. Supporten har ett personligt bemötande och är mycket hjälpsamma.

Låga priser

Webbhotellet Webbdo har oftast mycket låga priser, det kan de ha, tack vare att de hyr in sig i ett större datacenter i USA. På så sätt får de tillgång till den senaste tekniken till låga priser. Faktum är att du får en domän på köpet hos Webbdo, något som de flesta andra webbhotell tar separat betalat för. Det är vad vi kallar en schysst deal!

Omdöme om Webbdo

Vi kan rekommendera Webbdo till såväl privatpersoner som företag. En fördel med Webbdo är att de även driver en webbyrå, så hjälp är alltid nära tillhands. Faktum är att man erbjuder en rad tjänster inom till exempel WordPress. Behöver du hjälp med att installera ett tema, migrera en WordPressajt, optimera hastigheten på din webbplats? Inga problem – hjälpen finns bara ett samtal bort!

Fakta om Webbdo
Hemsida:Webbdo.se
Adress:Häljarp
Org.no.870226-XXXX (enskild firma)
Bolag
Alla bolagAlla bolag

Andra webbhotell vi rekommenderar
Bäst webbhotell 2024

Just nu: första året gratis

Enkelt och smidigt att använda

LÄS MER  

0 kr/mån

59 kr/månMolnbaserat webbhotell

24/7 support

LÄS MER  

9 kr/år

99 kr/mån