Söker du WordPress hosting och vill använda dig av ett svenskt nischat webbhotell ska du spana in Velumi. Företaget satsar på att leverera den bästa lösningen för WordPress. Deras kriterier för detta är hög hastighet, prestanda, säkerhet, pålitlighet och en hög servicenivå. Som kund får du en snabb och pålitlig webbhosting inriktat på WordPress och med snabba servrar och tillgång till många smidiga funktioner.


Snabba serverlösningar

Google Cloud

LÄS MER  

245 kr/mån

Företaget Velumi startade 2015 som ett dotterbolag till SEO-byrån Brandson AB. Syftet var att kunna erbjuda sina kunder ett webbhotell som kunde hantera kundernas webbplatser då det inte verkade finnas en leverantör som uppfyllde alla krav.

Managed WordPress hosting

Med managed WordPress hosting hos Velumi kan du vara säker på att din hemsida får en bra prestanda och att allting övervakas för att fungera felfritt. Företaget Velumi är proffs på WordPress med lång erfarenhet med detta publiceringsverkytg. De vet vilka krav som behöver ställas för en fungerande serverlösning där webbplatser byggda med WordPress ska fungera optimalt. En stor trygghet för dig som söker ett pålitligt webbhotell.

Säkerhet och serverlösningar byggt på Google Cloud

Serverhallen består av serverlösningar byggt på Google Cloud som möjliggör att dina webbplatser kan finnas på flera servrar samtidigt. Dessa speglingar av servrarna innebär att din webbplats kan vara online även om en server skulle gå ner. Produkten påminner mycket om deras konkurrens Templ.

Velumi har även webbplatsövervakning och kontrollerar att webbplatserna är online varje 30:e sekund. Om en webbplats går ner startas servern om och om det inte hjälper kontaktas webbplatsägaren.

Kundsupport

Velumi vill ha en hög servicenivå för sina kunder och de har mycket lång erfarenhet av WordPress. Som kund kan du nå deras direktchatt varje dag mellan 8 – 22 och får även tillgång till telefonsupport. Som ny kund kan du även få gratis hjälp med att flytta dina webbplatser till Velumi.

Hostingpaket och priser

Det här är definitivt inte ett av de billigaste webbhotellen men däremot mycket prisvärt för dig som vill ha en stabil lösning som är snabb och med bra prestanda. Att du dessutom kan få experthjälp med WordPress är förhållandevis unikt.

De paket som erbjuds är väl anpassade för webbplatser som behöver vara snabba att ladda. På alla paket får du gratis SSL och CDN och givetvis dagliga backuper. Köper du flera hostingpaket kan du ta del av rabatter med en särskild rabattstege.

Startpaketet som kostar från 245 kronor per månad passar dig som kommer att ha en webbplats med något mindre trafik men som ändå vill ha höga krav på hastighet och tillgänglighet. Paketet fungerar bra för upp till 30 000 besökare per månad och du får 5 GB lagring.

Med paketet Grow som kostar från 412 kr/mån får du 15 GB lagring för din webbplats med upp till 60 000 besökare i månaden.

Behöver du det bästa ska du välja paketet Pro som kostar från 579 kronor per månad. Då ingår 20 GB lagring och upp till 100 000 besökare/månad.

Smarta verktyg för utvecklare och byrå

Är du utvecklare eller driver byrå kan du ha hjälp av företagets utvecklade verktyg och arbetsflöden. Allt skapat med fokus på att spara tid och för att kunna bygga de bästa webbplatserna med WordPress. Som utvecklare kan man även få experthjälp av supporten då företaget har lång erfarenhet av att bygga och arbeta med WordPress.

Andra liknande företag är GreenGeeks, Flywheel och Siteground.

Fakta om Velumi
Hemsida:velumi.com
Adress:Kalmar
Org.no.556999-0699
BolagVelumisphere AB
Alla bolagAlla bolag

Andra tjänster vi rekommenderar

templ logo

Bäst managed WordPress

Byggt för WordPress i Google Cloud

LÄS MER  

134 kr/mån

oderland logotyp

Populärast bland kunderna

Support i världsklass

LÄS MER  

185 kr/mån

Frågor och svar om Velumi

Är Velumi bra?

Velumi har ännu inte hunnit få så många omdömen på Trustpilot men än så länge är betyget 4,4 av 5 på 10 omdömen. Kunderna verkar nöjda med riktigt snabb och kompetent support och den totala upplevelsen av tjänsterna för att man som kund får snabba hemsidor och bra prestanda.

Är Velumi bra för WordPress?

Ja, absolut då detta är en managed WordPress-hosting och i företaget finns experter med lång erfarenhet på WordPress. Allt är anpassat specifikt för WordPress.

Har Velumi bra support?

Ja, företaget har valt att satsa på en riktigt bra support med hög klass. Omdömena på Trustpilot talar också för att kunderna är nöjda med supporten. Du når Velumi både via telefon, mail, meddelande via webbplatsen, sociala medier och chatt.

Vad erbjuder Velumi?

Velumi erbjuder managed WordPress-hosting, allt från den mindre sajten med lite mindre trafik till en större med mycket trafik. Som kund får du alltid bra prestanda och snabba servrar. Läs mer inne på vår sajt vilka paket Velumi har att erbjuda och till vilka priser.

Vad kostar webbhotell hos Velumi?

Velumis allra minsta paket kostar från 245 kr/mån. Då får din webbplats en kapacitet för 30 000 besökare och 5 GB lagring.