Seven Star eller 7Star som webbhotellet även heter är ett nystartat webbhotell. De använder sig av stabil och kraftfull hårdvara som ger en webhosting-tjänst med väldigt hög prestanda. Till exempel har alla servrar Xeon-processor från Intel med serverklassade RAM-minnen och hårddiskar. Vad innebär det då för dig? Jo du får ett av marknadens snabbaste webbhotell. Testar visar att svars- och laddningstider från Seven Star är extremt korta. Faktum är att Seven Star utsett till Sveriges snabbaste webbhotell i prestandatester.

Kraftfull serverlösning

Förutom den kraftfulla serverlösningen kan du även sova lugnt tack vare den säkra backup-lösning som ingår när du köper webbhotell från Seven Star. Varje timme speglas en kopia av ditt lagringsutrymme till en separat datahall. Det gör att din sajt finns kvar även om ena datahallen skulle gå upp i rök.

Du kommer snabbt igång som kund hos Seven Star. Du betalar inga startavgifter utan endast en låg månadskostnad. Seven Stars villkor är generösa och syftar till att du som kund alltid ska vara nöjd. Det finns ingen uppsägningstid eller bindningstid. Du kan när som helst sluta vara kund hos Seven Star.

Enkel hantering

Seven Star har cPanel som kontrollpanel på alla sina webbhotell. Där kan du sköta all administration som rör ditt konto. Till exempel kan du sätta upp e-postadresser, lägga upp fler domäner och installera programvaror som WordPress och Joomla.  Det är en internationell väl ansedd kontrollpanel som flera av världens största webbhotell använder. Anpassad för enkelhet och god användarvänlighet.

Seven Star WordPress

Seven Star webbhotell är ett relativ ny leverantör på den svenska marknaden. Vill du ha ett snabbt webbhotell så är Seven Star för dig. Oberoende tester har visat att Seven Star har ett av de snabbaste webbhotellen för svenska marknaden. Och vad kan vara bättre än ett snabbt WordPress-webbhotell?

Men, hur kan Seven Star vara ett så snabbt webbhotell?

Snabbt webbhotell

Jo, Seven Star hyr in sig i en toppmodern serverhall i norra Tyskland. Den bästa tekniken för servrar är extremt dyr, men ju fler servrar desto billigare. så Seven Star kan ge dig kvalitet till priser som normalt inte är möjligt i Sverige. Från Tyskland finns också mycket bra internetförbindelser mot Sverige, vilket ger riktigt bra hastigheter.

Support och backup

Kundtjänst och support finns dock i Sverige, så du kan vara säker att via e-post, chat eller telefon få prata med en svensktalande. Som kund hos Seven Star kan du vara säker på att din hemsida alltid är tillgänglig för dina besökare. Som sig bör, tas backup av din sajt varje timme, så skulle något hända kan du alltid få hjälp att återställa din webbplats.

Enkel kontrollpanel

När du är inloggad hos Seven Star möts du av den användarvänliga kontrollpanelen CPanel, där du kan sköta dina administrativa ärenden, såsom köpa domännamn, installera WordPress (på ett klick!) och se status på dina supportärende.

Webbhotellet Seven Star erbjuder tre webbhotellspaket utformade att täcka de flestas behov.

Deluxe, de billigaste alternativet för dig som har maximalt fem hemsidor och inte har relativt många besökare.

Executive, mellanalternativet, för dig som har maximalt 10 hemsidor och många besökare.

Suite, det största alternativet, för dig som har maximalt 20 hemsidor och har riktigt många besökare.

Kundsupporten hos Seven Star verkar numera fungera dåligt.

Omdöme om Seven Star

Seven Star webbhotell har för många dåliga omdöme på allt för många sajter för att vi ska våga rekommendera dem. Vi avråder er från att välja Seven Star webbhotell.

Kontakta Seven Star
www.7star.se
info@7star.se
0470 – 55 10 50
Seven Star AB
Box 454
351 06 Växjö
Info om Seven Star
Grundat: 2011
Org nr: 556859-8048
Alla Bolag
Webbhotell, domäner och WordPress.