fs data Klassiskt webbhotell!
Kundorienterat!
WordPress-vänligt
LÄS MER & BESTÄLL

FS Data är ett av Sveriges mest anrika webbhotell. Genom åren har man blivit en mycket uppskattad leverantör av servrar, webbhotell och domäner. Från Helsingborg i Skåne har man sedan 1997 drivit ett webbhotell som utmärkt sig och utsetts till Sveriges bästa webbhotell flera år.

Tryggt med god support

Som kund hos FS Data ska du känna dig trygg. Det är något som är extremt viktigt för FS Data. Ledorden är trygghet, teknik och miljövänlighet. För dig som kund innebär det att du kan känna dig trygg. FS Data äger all infrastruktur inklusive sitt state-of-the-art serverhall. Behöver du hjälp är kundtjänsten öppen varje dag fram till sent på kvällen. Du få alltid snabbt svar när du hör av dig till kundtjänst.

Teknik, kontrollpanel & miljö

FS Data har valt att utveckla en egen kontrollpanel. Med hjälp av kontrollpanelen har du som kund full översikt av dina tjänster. Kontrollpanelen är mycket användarvänlig med har ett par år på nacken. Det är en smaksak om du föredrar FS Data egenbyggda kontrollpanel eller om du föredrar en generiska kontrollpanel som de flesta andra webbhotell har.

Din data är trygg hos webbhotellet FS Data. Serverhallarna har diesel back-up ifall det blir strömavbrott, det finns automatiskt brandsläckning och det säkerheten för in- och utpassering i serverhallen är hög.

Miljön är viktig för FS Data. Man satsar primärt på miljövänlig teknik. Till exempel har servrarna mycket låg strömförbrukning. Kylsystemet för servrar använder vatten från Öresund som sedan återanvänds till fjärrvärme i Helsingborg.

Webbhotell för WordPress

Webbhotellet FS Data är ett familjeägt företag från Helsingborg. De har en lång historik av att leverera säkra webbtjänster, såsom webbhotell, domännamn, molntjänster och epost-tjänster. FS Data är inte det billigaste webbhotellet, men är ett bra val för en medveten konsument som vill ha det bästa.

Bra för WordPress

FS Data är en mycket WordPress-vänligt webbhotell. Det går snabbt och enkelt att komma igång med WordPress hos FS Data. Du kan installera WordPress på några klick via den användarvänliga kontrollpanelen. FS Data har jobbat lite extra för att vara det bästa svenska WordPress-webbhotellet. Deras installation är extra säker, snabbare och stabilare än många andra svenska webbhotell.

Automatisk installation

En av fördelarna att ha sin WordPress hos FS Data är att alla uppdateringar av WordPress görs automatiskt – skönt att slippa uppdatera WordPress manuellt. En annan fördel är att webbhotellets personal är så aktiva i utvecklingen av WordPress som publiceringsverktyg, bland annat är de med på flera av de viktigaste utvecklingskonferenserna i Sverige.

FS Data är ett miljövänligt webbhotell, till exempel använder man vatten från Öresund för att kyla sin serverhall som är belägen i Helsingborg. Supporten är också den belägen i Helsingborg och du kan komma i kontakt med den via e-post eller telefon.

Snabbt med FS Data

Då du betalar lite mer för ett webbhotell får du också lite extra. Det viktigaste om du ska ha en WordPress-sajt är alla egna modifikationer FS Data gjort för att göra din WordPress riktigt snabb. Den kommer leda till att din webbsida får en mer framskjuten placering i sökmotorer som Google.

Du får dessutom god säkerhet då FS Data har två serverhallar, så din data lagras tryggt på två ställen. Utöver det kan du vara säker på att kundtjänst och supporten ger dig god service och tar sig tid med dig och dina eventuella problem.

Ett riktigt kvalitetswebbhotell för dig som vill investera i det bästa.

 

Omdöme FS Data

Vårt omdöme om FS Data är att det passar dig som är beredd att betala något mer för en bättre tjänst. Varje kund ska känna sig speciell hos FS Data och det gör man också. Kundsupporten svara snabbt och är mycket kunnig och hjälpsam. Oavsett om du driver en liten hemsida eller ett företag har du en given plats hos FS Data. Deras webbhotellspaket finns från små till stora lösningar. Du kan när som helst köpa ett större paket eller nedgradera till ett mindre webbhotellspaket. Det gör att du inte behöver betala för mer än du behöver.

Vill du ha ett webbhotell som är stabilt och med mycket god support är FS Data ett bra val.

Fakta om FS Data

fs data Klassiskt webbhotell!
Kundorienterat!
WordPress-vänligt
LÄS MER & BESTÄLL
Kontakta FS Data
  fsdata.se
 
  0200-91 75 00
  FSD Internet Tjänster AB
  Sundstorget 2
  Helsingborg
Info om FS Data
Grundat: 1997
Org nr: 556689-0397
Alla bolag
Webbhotell, domännamn, virtuell server, molntjänst, co-location, dedikerad server och WordPress.
 

Frågor och svar om FS Data

Är FS Data bra?

FS Data har överlag goda omdömen på Reco. De nöjda kunderna lyfter fram snabb och kunnig support och bra drift. De mindre nöjda kunderna lyfter fram problem med e-postkonton och betalningar.

Är FS Data bra för WordPress?

Ja, FS Data är ett webbhotell som är bra för WordPress. De erbjuder enkel installation, automatiska uppdateringar och support som är experter påminner just WordPress.

Har FS Data bra support?

Du kan kontakta FS Datas support varje dag, fram till sent på kvällen. Supporten nås bland annat enkelt via en chatt på deras hemsida. Vanligtvis behöver man inte vänta längre än 10 minuter på att få ett svar.

Vilken kontrollpanel har FS Data?

FS Data har utvecklat en helt egen kontrollpanel som är anpassad efter de tjänster och funktioner de erbjuder. Kontrollpanelen ger dig överblick över dina tjänster och den är användarvänlig.

Vad kostar webbhotell hos FS Data?

FS Data erbjuder webbhotell-paket från 169 kronor i månaden. Alla deras webbhotell-paket ger tillgång till obegränsat antal e-postadresser, gratis sitebuilder, kunnig support och mycket mer.